Template Post Body : Eroare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Template Post Body : Eroare
Rezumarea primului mesaj :
De curand am facut un tutorial (cel cu tinypic) , iar peste cateva zile am observat ca nu mai apare tinypic pe butonul pe care dau ci forum gratuit ! M-am dus in templateul post body si am schimbat templateul cu cel de origine ! Peste cateva ore cand am vrut sa pun un topic nou am vazut asta :
Am incercat dupa sa mai pun incaodata templateul si nu a mers , da acelasi rezultat !
Ce este de facut ?
De curand am facut un tutorial (cel cu tinypic) , iar peste cateva zile am observat ca nu mai apare tinypic pe butonul pe care dau ci forum gratuit ! M-am dus in templateul post body si am schimbat templateul cu cel de origine ! Peste cateva ore cand am vrut sa pun un topic nou am vazut asta :
Am incercat dupa sa mai pun incaodata templateul si nu a mers , da acelasi rezultat !
Ce este de facut ?
Re: Template Post Body : Eroare
StefanN a scris:unde ai pus codul cu Tinypic acolo este gresit....
m-ai spart .. eu cer rezolvarea si tu imi zici unde am gresit .. am STERS TOT CE AM PUS CU TYNPIC !! ce nu intelegi frate ? Am sters si HTML-ul .. degeaba .. Problema cu Erorile Din Pagina .. am rezolvat .. in loc de "<" ">" erau alte chesti &tl; ceva de genul .. si am modificat .. dar vreau sa rezolv cealalta problema
EDIT:
Lume !! :X:X:X:X Am rezolvat ! .. Celalalt cu problema .. intra in PA->Afisare->Template-uri->Postare & Mesaje Private-> si sterge template-ul posting_body ! Si va reveni la normal !
Ultima editare efectuata de catre kobr4 in Vin Iul 17, 2009 9:39 pm, editata de 1 ori (Motiv : Rezolvat)
Pot inchide topicul?
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» distanta intre post-body
» As vre sa numi mai apara informatiile cind fac un post sa treaca direct la post!
» Coloane post&topic + avatar si chenar ultimu post
» wiev topic body
» Modificare Index-Body
» As vre sa numi mai apara informatiile cind fac un post sa treaca direct la post!
» Coloane post&topic + avatar si chenar ultimu post
» wiev topic body
» Modificare Index-Body
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum