Stergere conturi inactive
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sunteti de acord?
Stergere conturi inactive
Ar trebui sa stergeti conturile si forumurile inactive de pe forumgratuit.ro deoarece ar merge mai reede serverul !
Ma refer la userii care nu acceseaza deloc forumgratuit.ro si au cont pe care n-au intrat de vro 20 de zile !
Edit: am uitat sa precizez un exemplu> de exemplu contul meu pe care am primit 3 warnuri ala > Elektro trebuie sters deoarece nu mai poate fi accesat !
Numai bine!
Ma refer la userii care nu acceseaza deloc forumgratuit.ro si au cont pe care n-au intrat de vro 20 de zile !
Edit: am uitat sa precizez un exemplu> de exemplu contul meu pe care am primit 3 warnuri ala > Elektro trebuie sters deoarece nu mai poate fi accesat !
Numai bine!
Re: Stergere conturi inactive
Acest lucru nu se poate deoarece utilizatorii banati raman banati.Si nu ar merge cu nimic mai mult server-ul, deoarece forumul https://help.forumgratuit.ro nu este serverul Forumgratuit.ro
Aceasta sugestie nu poate fi acceptata, deoarece noi cand banam un utilizator il lasam asa, nu e nevoie sa il stergem.
Topic inchis.
Aceasta sugestie nu poate fi acceptata, deoarece noi cand banam un utilizator il lasam asa, nu e nevoie sa il stergem.
Topic inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Forumuri inactive
» Linkuri inactive!
» Cum activez conturile inactive celor inregistrati?
» Link-uri inactive în toate postările din Forumuri și Subforumuri
» Mai multe conturi pe un emai-l
» Linkuri inactive!
» Cum activez conturile inactive celor inregistrati?
» Link-uri inactive în toate postările din Forumuri și Subforumuri
» Mai multe conturi pe un emai-l
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum