Adaugarea directa a unui utilizator, intr-un grup, in sectiunea Campuri speciale doar pentru administrator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Adaugarea directa a unui utilizator, intr-un grup, in sectiunea Campuri speciale doar pentru administrator
Vin cu propunerea de a adauga un utilizator intr-un grup, direct din sectiunea Campuri speciale doar pentru administrator
Imagine intreaga
Locul unde arata sageata sa apara grupurile cu butoane tip radio sau in gelul celor de la rank ... :d
Imagine intreaga
Locul unde arata sageata sa apara grupurile cu butoane tip radio sau in gelul celor de la rank ... :d
Re: Adaugarea directa a unui utilizator, intr-un grup, in sectiunea Campuri speciale doar pentru administrator
votez da, deoarece este interesant si mai usor de lucrat.
Bravo!!
Numai bine!
Bravo!!
Numai bine!
Re: Adaugarea directa a unui utilizator, intr-un grup, in sectiunea Campuri speciale doar pentru administrator
sunt si eu de acord , un vot DA de la mine...
Da, e o idee buna. Ar fi o optiune mai utila decit cea similara de adaugare a unui rank din PA. Mai ales acolo unde ai de adaugat multi utilizatori intr-un grup.
Am votat Da. Argumentele au fost deja enuntate de leoiri23.
Am votat da, s-au dat deja argumentele
Vizitato- Vizitator
Este buna ideea. Ar fi mult mai usor sa fie o casuta cu grupurile existente direct in profilul membrului. Am votat da
Ultima editare efectuata de catre DarkStar in Mier Aug 03, 2011 12:07 am, editata de 1 ori
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Am votat da!
Sau, sa fie checkbox nu ar strica (Logic, pentru adaugarea membrului in mai multe grupuri)ezlidor a scris:Locul unde arata sageata sa apara grupurile cu butoane tip radio sau in gelul celor de la rank ... :d
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Un utilizator poate primi un singur rang in acelasi timp, insa poate fi in numeroase grupuri. Ordinea grupurilor conteaza si pe linga grupuri putem avea si utilizatori personali. In total putem crea 32 de grupuri, care ar trebui listate astfel incit sa butem bifa mai multe grupuri in acelasi timp. Unele grupuri pot fi cu adeziune automata, dar chiar si de acolo putem scoate utilizatorii daca dorim. Va puteti da seama cit de incarcat ar ajunge profilul utilizatorului.
Un checkbox se poate adauga intr-un formular doar pentru optiuni prestabilite (nu e cazul aici), sau pentru o lista - doriti sa apara o lista de grupuri in profil, de unde sa bifati? Ea exista deja in Administrarea grupurilor.
Daca s-ar permite adaugarea unui utilizator doar intr-un grup, ca sa il alegem din lista derulanta sint convinsa ca ar fi mult mai grav, ar ingreuna enorm administrarea forumurilor.
In cimpurile speciale pentru administratori se afla adaugarea rangului pentru ca este singura metoda de a oferi un rang special iar rangurile se refera strict la utilizatori individuali.
Pe de alta parte, avem in profil posibilitatea de a vizita grupurile fara adeziune automata direct din profilul unui utilizator care face parte din ele => cel putin optiunea de a scoate din grup un membru direct din profil exista deja.
De asemenea, avem deja posibilitatea sa numim un membru administrator din profilul fiecaruia, tabul permisiuni.
Sugestie respinsa. Inchisa si arhivata.
Un checkbox se poate adauga intr-un formular doar pentru optiuni prestabilite (nu e cazul aici), sau pentru o lista - doriti sa apara o lista de grupuri in profil, de unde sa bifati? Ea exista deja in Administrarea grupurilor.
Daca s-ar permite adaugarea unui utilizator doar intr-un grup, ca sa il alegem din lista derulanta sint convinsa ca ar fi mult mai grav, ar ingreuna enorm administrarea forumurilor.
In cimpurile speciale pentru administratori se afla adaugarea rangului pentru ca este singura metoda de a oferi un rang special iar rangurile se refera strict la utilizatori individuali.
Pe de alta parte, avem in profil posibilitatea de a vizita grupurile fara adeziune automata direct din profilul unui utilizator care face parte din ele => cel putin optiunea de a scoate din grup un membru direct din profil exista deja.
De asemenea, avem deja posibilitatea sa numim un membru administrator din profilul fiecaruia, tabul permisiuni.
Sugestie respinsa. Inchisa si arhivata.
Subiecte similare
» Vizualizarea membrilor unui grup doar de administratori
» Nu imi apare acel + la optiuni sau la adaugarea unui sondaj intr-un topic
» Cum ca unui utilizator care i-am dat sa fie lider la un grup sa ii arate inainte de nume icon-ul de la legenda ?
» voturi reputatie, afisate doar pentru un grup
» Se pot sterge Profilurile Utilizatorilor cu campuri speciale?
» Nu imi apare acel + la optiuni sau la adaugarea unui sondaj intr-un topic
» Cum ca unui utilizator care i-am dat sa fie lider la un grup sa ii arate inainte de nume icon-ul de la legenda ?
» voturi reputatie, afisate doar pentru un grup
» Se pot sterge Profilurile Utilizatorilor cu campuri speciale?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum