Se poate scapa de ce scrie in josul pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Se poate scapa de ce scrie in josul pagini
Ultima editare efectuata de catre fabbzor in Sam Iul 04, 2009 6:44 am, editata de 1 ori
Re: Se poate scapa de ce scrie in josul pagini
NU este voie sa va atingeti de link-urile din footer! lexa a spus clar ca acele forumuri ce vor face asta, vor fi sterse fara avertisment!
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/ascunderea-eliminarea-informatiilor-forumgratuit-din-footer-aviz-amatorilor-t3970.htm#24260
Daca vrei sa modifici design-ul, asta poti face. Nu ai voie sa umbli la link-uri, atat.
EDIT: https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/ascunderea-eliminarea-informatiilor-forumgratuit-din-footer-aviz-amatorilor-t3970.htm#24260
Daca vrei sa modifici design-ul, asta poti face. Nu ai voie sa umbli la link-uri, atat.
Ultima editare efectuata de catre Kegan in Joi Iul 02, 2009 7:30 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugare explicatii necesare)
okay stai sa va daca am inteles...
deci vrei sa nu mai fie bara aceea unde sunt reclamele catre forumgratuit?
(rezolvare: pentru asta ar trebui sa stergi un cod CSS din foaia stil CSS dar va disparea si bara de fundal din meniului de sus)
si deasemenea vrei sa scapi de acel link "Acasa" ?
(rezolvare: nu este posibil asa ceva, doar daca schimbi versiunea in oricare alta, alta solutie nu exista!)
deci vrei sa nu mai fie bara aceea unde sunt reclamele catre forumgratuit?
(rezolvare: pentru asta ar trebui sa stergi un cod CSS din foaia stil CSS dar va disparea si bara de fundal din meniului de sus)
si deasemenea vrei sa scapi de acel link "Acasa" ?
(rezolvare: nu este posibil asa ceva, doar daca schimbi versiunea in oricare alta, alta solutie nu exista!)
Vizitato- Vizitator
kegan mersi ca nu ai lasat indiferent topicul dar nu aia era intrebarea
sLg a inteles perfect ok ideea e ca vroiam tema pe alb cu toate alea butoane etc de pe aia o sa iau una pe negru care are simplu alea si o sa o aduc in stadiul ala prin modificare culori etc..
sLg crezi ca va iesi ?? sau voi avea probleme ( astept un sfat )
o tema Phpbb 3 ( fara butonul acasa cel de jos ) exista am luat si am cautat nu am gasit poate ma ajuta cineva ? ma dispera acel butonas
Ca de scos am auzit ca nu se poate Sad
Sau altfel daca iau o tema Phpbb 2 si iau butoane si iconite din Phpbb 3 merg se incurca afecteaza cu ceva ?
AM MUTAT AICI PENTRU CA ASA SPUS LIZARD !!!
sLg a inteles perfect ok ideea e ca vroiam tema pe alb cu toate alea butoane etc de pe aia o sa iau una pe negru care are simplu alea si o sa o aduc in stadiul ala prin modificare culori etc..
sLg crezi ca va iesi ?? sau voi avea probleme ( astept un sfat )
o tema Phpbb 3 ( fara butonul acasa cel de jos ) exista am luat si am cautat nu am gasit poate ma ajuta cineva ? ma dispera acel butonas
Ca de scos am auzit ca nu se poate Sad
Sau altfel daca iau o tema Phpbb 2 si iau butoane si iconite din Phpbb 3 merg se incurca afecteaza cu ceva ?
AM MUTAT AICI PENTRU CA ASA SPUS LIZARD !!!
deci daca vrei sa elimini acea bara (nu mi se pare buton)
Verifica-ti foaia stil CSS si vezi daca ai urmatorul cod:
stergel
Verifica-ti foaia stil CSS si vezi daca ai urmatorul cod:
- Cod:
.navbar {
clear: both;
background-image: url("http://...");
padding:0px 10px;
}
stergel
Vizitato- Vizitator
Da dar ala cu acasa ramane off cat ma oftica in fine raspunde-mi la partea a 2a daca iau de la phpbb3 si pun pe phpbb 2 intra in conflict sau nu au treaba ?
ce sa iei ??? imagini ??
Vizitato- Vizitator
Da imagini butoane am cam reusit www.necenzurat.forumz.ro NU FAC RECLAMA NUe pus nimic pe el astept parere daca place !!!
fabbzor a scris:Da imagini butoane am cam reusit Am sters situl pentru ca am inceput sa lucrez la el NU FAC RECLAMA NUe pus nimic pe el astept parere daca place !!!
Inchideti-l si pe asta.
nu stiu cu ce te deranjeaza , totusi gandestete ca poti sa faci ceva gratis .
fabbzor:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Vizitato- Vizitator
Se pot folosi imaginile de la o tema la alta, indiferent de versiunea temei, daca asta era intrebarea.
Am sters link-ul de la forumul respectiv, nu avem deocamdata un serviciu de evaluare a forumurilor, deci linkul nu isi are rostul in acest topic.
fabbzor, intr-un topic se poate pune o singura intrebare, deja ai primit raspuns la doua.
Pot inchide topicul, ai rezolvat? Te rog sa iti editezi primul mesaj si sa utilizezi iconul "rezolvat" daca nu mai ai si alte neclaritati. Multumesc!
Am sters link-ul de la forumul respectiv, nu avem deocamdata un serviciu de evaluare a forumurilor, deci linkul nu isi are rostul in acest topic.
fabbzor, intr-un topic se poate pune o singura intrebare, deja ai primit raspuns la doua.
Pot inchide topicul, ai rezolvat? Te rog sa iti editezi primul mesaj si sa utilizezi iconul "rezolvat" daca nu mai ai si alte neclaritati. Multumesc!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot scapa de mesaje noi/nu sunt mesaje noi si forum blocat din josul pagini
» josul pagini
» Cum pot scrie in josul paginii Site powered by nume...?
» Cum pun un mesaj in josul pagini
» Problema Josul Pagini
» josul pagini
» Cum pot scrie in josul paginii Site powered by nume...?
» Cum pun un mesaj in josul pagini
» Problema Josul Pagini
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum