Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
Dati click dreapta pe poza, apoi pe view image sa vedeti toata poza! Vreau sa scot cerculetele acelea din dreapta postului! Stie cineva?
Ultima editare efectuata de catre Raka in Mar Iun 23, 2009 8:39 pm, editata de 1 ori
Re: Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
Undeva in css trebuie sa ai un cod de background pentru postari. Dar nu prea ma pricep la css. Asteapta sa intre cineva care se pricepe mai bine sau cauta singur in foaia de stil css.
Am gasit acest cod da imi e frica sa il sterg sa nu pateasca ceva forumul! Poftim codul, nu stiu daca e intreg:
- Cod:
.messaging-box textarea {
border: 1px solid #c4c4c4;
background-position: bottom right;
background-repeat:no-repeat;
background-attachment: scroll;
background-image: url('http://i40.tinypic.com/9qgyg7.jpg');
}
Cred ca acesta este. Avind in vedere ca l-ai copiat deja aici, retine unde era pozitionat in foaia de stil si sterge-l. Daca e complet (avind in vedere ca se termina cu } cred ca e tot) se rezolva problema, daca ai probleme, il poti pune oricind la loc.
Off topic: mie mi se pare interesant acel fundal, si asortat cu tema, nu stiu de ce vrei sa il scoti
Off topic: mie mi se pare interesant acel fundal, si asortat cu tema, nu stiu de ce vrei sa il scoti
Da, scoate acel css din foaia de stil si iti vei scoate aceea imagine. Din cate vad este vorba doar despre poza aceia de care zici in script dar sunt sigur ca merge. Vezi sa nu scoti altceva.
Leoiri23, chiar vrei sa stii de ce? E o reclama la TV in care se face reclama la Smecta iar pe cutie apare acea imagine!
Dar lasa, nu umblu ca nu vreau sa stric ceva... dar nu exista un cod ceva cu non poza sau ceva in genul?
Dar lasa, nu umblu ca nu vreau sa stric ceva... dar nu exista un cod ceva cu non poza sau ceva in genul?
Nu
Dar poti sterge linistit acel cod, nu stiu de ce eziti atit.
Sau, in locul imaginii din cod, poti folosi o imagine proprie, diferita. Doar incarci pe un host o imagine cu aceleasi dimensiuni, si inlocuiesti linkul din cod.
Dar poti sterge linistit acel cod, nu stiu de ce eziti atit.
Sau, in locul imaginii din cod, poti folosi o imagine proprie, diferita. Doar incarci pe un host o imagine cu aceleasi dimensiuni, si inlocuiesti linkul din cod.
Problema rezolvata!
Topic rezolvat = > inchis
Subiecte similare
» Cum scot conectarea care apare pe prima pagina"Acasa" ?
» Tabeul de la postarile membrilor din echipa Fg
» Imaginea rangului in lista membrilor
» textul membrilor care folosesc chatboxul sa fie in linie
» Nou: Afișează lista membrilor care au votat la sondaj
» Tabeul de la postarile membrilor din echipa Fg
» Imaginea rangului in lista membrilor
» textul membrilor care folosesc chatboxul sa fie in linie
» Nou: Afișează lista membrilor care au votat la sondaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum