De ce nu imi apare imaginea forumului? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
De ce nu imi apare imaginea forumului? [R]
Am pus o imagine(cea care apare sus cand intri pe un forum,imaginea principala) la forumul meu shi de fiecare data cand intru pe el nu imi apare nicio imagine sus.Shi chiar daka o schimb tot nu imi apare...Cine poate sa ma ajute?plssss....
Re: De ce nu imi apare imaginea forumului? [R]
Va ro sa nu mai scrieti ca pe SMS, chat, messenger, etc. sau veti primi WARN.
Daca este vorba de forumul din profil, eu vad logo-ul/banner-ul foarte bine.
Daca nu este vorba de ceea ce am spus eu, te rog revin-o cu detalii.
Numai bine.
Numai bine.
Vizitato- Vizitator
...
Da...Este vorba despre acel forum...Poate se intampla ceva cu computer-ul meu pentru ca eu nu il vad...Intru de mai multe ori la rand...Dar tot nu se vede....Nu stiu ce se intampla....Lizzard a scris:Va ro sa nu mai scrieti ca pe SMS, chat, messenger, etc. sau veti primi WARN.
Numai bine.
Eu vad logo-ul perfect.Poate este de la browser, eu folosesc Mozilla.
Pentru orice eventualitate, sterge cache-urile din browser, sau poate ai inhatat un virus, ca acum pe internet se gasesc foarte usor.
Numai bine.
Pentru orice eventualitate, sterge cache-urile din browser, sau poate ai inhatat un virus, ca acum pe internet se gasesc foarte usor.
Numai bine.
Vizitato- Vizitator
......
Da...Cred ca este vorba de virusi...S-ar putea sa am cativa virusi.Eu folosesc internet explorer,dar nu cred ca e din cauza asta,pentru ca mai foloseste cineva si vede imaginea...Multumesc...O sa mai incerc mai multe,sa vad daca merge.Oricum, nu e mare paguba...Lizzard a scris:Eu vad logo-ul perfect.Poate este de la browser, eu folosesc Mozilla.
Numai bine.
Am incercat si pe Internet Explorer si pe Mozilla si pe Google Chrome.Pe toate se vede logo-ul perfect.Aveti grija la virusi, eventual va puteti reinstala windows-ul daca sunteti sigur/a ca aveti virusi.
Deci, pot inchide topicul?
Vizitato- Vizitator
Da..Puteti inchide topicul.Si multumesc pentru detalii.Lizzard a scris:Am incercat si pe Internet Explorer si pe Mozilla si pe Google Chrome.Pe toate se vede logo-ul perfect.Aveti grija la virusi, eventual va puteti reinstala windows-ul daca sunteti sigur/a ca aveti virusi.
Cu placere
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pot schimba imaginea de fundal a forumului?
» imaginea de avatar apare sub rank
» Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
» cum printez imaginea forumului...
» De ce nu-mi mai apare in partea de jos a forumului
» imaginea de avatar apare sub rank
» Cum scot imaginea care apare in postarile membrilor?
» cum printez imaginea forumului...
» De ce nu-mi mai apare in partea de jos a forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum