Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
Rezumarea primului mesaj :
Pentru asta stiu ca trebuie modificat templateul dar la invision cica nu se poate... stiu un forum invision care a putut... cum?
Pentru asta stiu ca trebuie modificat templateul dar la invision cica nu se poate... stiu un forum invision care a putut... cum?
Ultima editare efectuata de catre Raka in Lun Iun 15, 2009 9:02 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pun butoanele din bara de navigare deasupra logo-ului?
La mine totul este din butoane. Am creat o imagine pe 3 randuri, avand ca latime aceeasi dimensiune ca latimea forumului. Primul rand e de butoane, al doilea e pentru logo, al treilea tot pt butoane.
Logo-ul este pus ca buton ce duce catre forum.
Nu au dimensiuni exacte butoanele, le-am creat in functie de cat de lung e textul si de cat de lat e forumul, deci degeaba masurati cum e la mine daca aveti o alta latime la forum.
Am creat chestia asta dupa un tutorial facut de Ezlidor in care el propunea un logo format din butoane lungi, puse unele sub altele. Pe forum nu am mai dat de acel tutorial, ca vroiam sa dau link cuiva.
Sper sa va fie de ajutor ce v-am zis aici ;-)
edit:
@ Cosminel: ti-am explicat ce am zis aici. tu o tineai pe a ta ca sa iti fac eu, asta in n mesaje private. ti-am zis sa ai rabdare pana scap de examene. faptul ca nu vreau cand zici tu nu inseamna ca nu vreau deloc
edit 2:
ordinea la mine este mereu urmatoarea la butoane:
Portal - Forum - Profil - Mesagerie (+Mesaj nou) - Membri - Grupuri - Galerie - Calendar - FAQ - Cautare
Banner
Regulament - Informatii - Revista - Log in/Log out
Nu toti le folositi la fel, asta e clar. Dar ideea e ca puteti utiliza majoritatea elementelor unei teme, adaugand ceva original pentru restul. Pe viitor, cereti-mi .pdf-ul si atata timp cat mentionati undeva in loc vizibil forumul meu il puteti utiliza cat timp utilizati si tema.
Logo-ul este pus ca buton ce duce catre forum.
Nu au dimensiuni exacte butoanele, le-am creat in functie de cat de lung e textul si de cat de lat e forumul, deci degeaba masurati cum e la mine daca aveti o alta latime la forum.
Am creat chestia asta dupa un tutorial facut de Ezlidor in care el propunea un logo format din butoane lungi, puse unele sub altele. Pe forum nu am mai dat de acel tutorial, ca vroiam sa dau link cuiva.
Sper sa va fie de ajutor ce v-am zis aici ;-)
edit:
@ Cosminel: ti-am explicat ce am zis aici. tu o tineai pe a ta ca sa iti fac eu, asta in n mesaje private. ti-am zis sa ai rabdare pana scap de examene. faptul ca nu vreau cand zici tu nu inseamna ca nu vreau deloc
edit 2:
ordinea la mine este mereu urmatoarea la butoane:
Portal - Forum - Profil - Mesagerie (+Mesaj nou) - Membri - Grupuri - Galerie - Calendar - FAQ - Cautare
Banner
Regulament - Informatii - Revista - Log in/Log out
Nu toti le folositi la fel, asta e clar. Dar ideea e ca puteti utiliza majoritatea elementelor unei teme, adaugand ceva original pentru restul. Pe viitor, cereti-mi .pdf-ul si atata timp cat mentionati undeva in loc vizibil forumul meu il puteti utiliza cat timp utilizati si tema.
Am reusit mariko21
Am facut bannerul de aceleasi dimensiuni ca si tine si butoanele de aceleasi dimensiuni . Dar am renuntat la asta
E prea multe munca si nu imi ies bine butoanele...
Am facut bannerul de aceleasi dimensiuni ca si tine si butoanele de aceleasi dimensiuni . Dar am renuntat la asta
E prea multe munca si nu imi ies bine butoanele...
Mariko21, mai ai butoanele de la tema verde care o aveai inainte pe forum?
Raka , incearca sa faci o bara , lata cat bannerul , apoi pui textul pe ea , apoi o tai dupa text
Si asa o faci ... eu am facut-o si am reusit ... dar nu mi-a placut
Si acum e normala
Si asa o faci ... eu am facut-o si am reusit ... dar nu mi-a placut
Si acum e normala
Am facut o cerere de butoane. Multumesc tuturor care m-au ajutat. Rezolvat!
Topic rezolvat = > inchis
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum mut butoanele inregistrare si autetntificare deasupra logo-ului forumului?
» Bara deasupra logo-ului
» Cum pot aduce logo si linkurile din bara de navigare mai la stanga ?
» meniu deasupra logo-ului punbb
» Cum pun bara de navigare deasupra imagini de forum
» Bara deasupra logo-ului
» Cum pot aduce logo si linkurile din bara de navigare mai la stanga ?
» meniu deasupra logo-ului punbb
» Cum pun bara de navigare deasupra imagini de forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum