Cum imi fac un Progress Bar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum imi fac un Progress Bar
Prin progress bar vreau sa spun ca vreau o bara care sa se actualizeze automat in functie de numarul mesajelor postate de membrii.
Re: Cum imi fac un Progress Bar
PA -> Utilizatori si Grupuri -> Ranguri -> Administrarea Rangurilor -> Aduga un rang nou :
La titlu adaugi numele care vrei sa il aiba rangul atunci cand ajunge la un anumit numar de mesaje !
Seteaza ca rang special : Da sau NU !
Numar minim de postari : Cate postari ii trebuie ca sa aiba acel rang
Url al imaginii : Bara care vrei sa o aiba cand ajunge la acel numar de postari !
Inregistrare !!!
La titlu adaugi numele care vrei sa il aiba rangul atunci cand ajunge la un anumit numar de mesaje !
Url al imaginii : Bara care vrei sa o aiba cand ajunge la acel numar de postari !
Inregistrare !!!
Cosminel4u a scris:PA -> Utilizatori si Grupuri -> Ranguri -> Administrarea Rangurilor -> Aduga un rang nou :
Inregistrare !!!
Atentie: Unde am subliniat:
Seteaza ca rang special: NU
Rezolvat -> inchis
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum