Afisarea culorii grupului cand un grup este moderator pe sub-forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doriti aceasta optiune?
Afisarea culorii grupului cand un grup este moderator pe sub-forum
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa se adauge aceasta optiune pentru ca este folositoare intr-un fel. Sa fiu mai explicit, cand adaugati moderatori la un sub-forum, daca vreti sa puneti anumite grupuri ca si moderatori sa apara culoarea de la legenda pentru grup. Sper ca am fost explicit.
Astept pareri/critici!
M-am gandit sa se adauge aceasta optiune pentru ca este folositoare intr-un fel. Sa fiu mai explicit, cand adaugati moderatori la un sub-forum, daca vreti sa puneti anumite grupuri ca si moderatori sa apara culoarea de la legenda pentru grup. Sper ca am fost explicit.
Astept pareri/critici!
Re: Afisarea culorii grupului cand un grup este moderator pe sub-forum
Din moment ce e posibil acest lucru, nu mai are rost sa mai votez.
Vizitato- Vizitator
Cred ca argumentul bine intemeiat a fost dat: Asa ceva este posibil.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Anuntare cand primesti Moderator pe forum !
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
» Cod post moderator grup
» Propunere moderator grup
» Cum fac cand se inregistreaza cineva pe forum sa fie adaugat direct intr-un anumit grup?
» Cum fac sa fie culoarea grupului trecut la moderator... la fel cum este si la legenda? [R]
» Cod post moderator grup
» Propunere moderator grup
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum