Cerere avatar[Admis]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Cerere avatar[Admis]
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : Avatar
Marimea imagini: 150x130
Cu sau fara animatie : Nu
Imagine/i link/s : [ Ca al tau ezlidor, numai ca sa aibe dimensiunile cerute de mine. ]
Textul dorit : Verdex
Link pozitionat in continutul imagini: Fara
Culoare/i font : Cum vreti
Link-ul forumului dumneavoastra : UNDER CONSTRUCTION !
Mesaj suplimentar: Sa fie o tema de CS .
Tipul de imagine : Avatar
Marimea imagini: 150x130
Cu sau fara animatie : Nu
Imagine/i link/s : [ Ca al tau ezlidor, numai ca sa aibe dimensiunile cerute de mine. ]
Textul dorit : Verdex
Link pozitionat in continutul imagini: Fara
Culoare/i font : Cum vreti
Link-ul forumului dumneavoastra : UNDER CONSTRUCTION !
Mesaj suplimentar: Sa fie o tema de CS .
Ultima editare efectuata de catre Scorpions1 in Joi Iun 11, 2009 9:42 pm, editata de 1 ori
Re: Cerere avatar[Admis]
Imaginile care le pun eu ca avatar sunt creatii personale, prelucrate ... nu ai sa le gasesti in forma postata de mine ...
atunci un avatar normal ..
PS: Cu numele Scorpions daca se poate
PS: Cu numele Scorpions daca se poate
Scorpions1 a scris:Cum era avatarul tau de dinainte (cu fata aceea) .
Poti face asa ceva, luind fotografia unei vedete de pe net ( cum ar fi Sarah Jessica Parker ) o prelucrezi putin, elimini backgroundul ( adaugi transparenta in bkg )si gata creatia personala.
Ai facut ceva personal 1%.
Mai bagi un blur, un sharp, sau faci sepia, si deja ai progresat - ai un fisier creatie personala 2%, cum au foarte multi, si carora nu le crapa obrazul.
Asta e conceptia românului, ce sa facem.
Edit :
Creatie personala
Ursul l-am fotografiat eu personal, cind aveam 3 ani, undeva in Muntii Apalasi.
Apalasi este in română, asa ca , tacere, cu corectiile, va rog.
Scorpions1, ceva de acest gen iti place ?
Nu cunosc nici macar un micron din counterstricaciunea aceea de caractere, asa ca am facut imaginea cu ceva cu adevarat placut.
Nu sunt artist emerit, nici macar amator, si nici nu imi place sa ma laud, cu orice ocazie.
Daca doresti altceva, da mai multe informatii, sau da o imagine din acea chestie care va strica educatia voua, cs-ul.
Vizitato- Vizitator
Nu... as vrea ceva gen Insulele tropicale .
Scorpions1, incearca si alege-ti pentru inceput imaginea chiar tu personal.
Intra pe Google, scrie tropical avatars sau tropical islands photos, si da o cautare.
Iti alegi din primele 2-3 linkuri afisate in rezultate, avatarul care iti place, il pui aici, iar noi, ca niste mari artisti de cind muma ne-o facut, ii vom adauga acel scris in el, apoi, il vom categorisi drept creatie personala.
E ok asa ?
Nu as vrea sa muncesc inutil, sa iti fac ce imi place mie, dealtfel s-a vazut ca cel de sus nu ti-a placut, asa ca este mai bine sa vii tu cu imaginea.
Cine stie, poate te rasucesti, si nu mai vrei de la tropice, ci din Laponia.
Aştept(ăm).
Intra pe Google, scrie tropical avatars sau tropical islands photos, si da o cautare.
Iti alegi din primele 2-3 linkuri afisate in rezultate, avatarul care iti place, il pui aici, iar noi, ca niste mari artisti de cind muma ne-o facut, ii vom adauga acel scris in el, apoi, il vom categorisi drept creatie personala.
E ok asa ?
Nu as vrea sa muncesc inutil, sa iti fac ce imi place mie, dealtfel s-a vazut ca cel de sus nu ti-a placut, asa ca este mai bine sa vii tu cu imaginea.
Cine stie, poate te rasucesti, si nu mai vrei de la tropice, ci din Laponia.
Aştept(ăm).
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mar Iun 16, 2009 11:31 am, editata de 2 ori (Motiv : Corectare erori tastare - mi-e rusine sa las asa, nu vreau sa jignesc pe cei din jur cu scrisul meu mizerabil, cum fac altii.)
Vizitato- Vizitator
Uite ... sper sa fie bun ...
l-am facu in graba ... daca vrei altceva spune-mi
l-am facu in graba ... daca vrei altceva spune-mi
E foarte tare :X . Multumesc mult ezlidor ><
Rezolvat?
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cerere avatar [Admis]
» Cerere de avatar pentru forumul meu [Admis]
» Cerere Avatar pentru Mine[Admis]
» Cerere de avatar pentru forumul meu[Admis]
» Cerere imagine[Admis]
» Cerere de avatar pentru forumul meu [Admis]
» Cerere Avatar pentru Mine[Admis]
» Cerere de avatar pentru forumul meu[Admis]
» Cerere imagine[Admis]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum