Parola administrare - restrictie IP
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Parola administrare - restrictie IP
Nu stiu daca am nimerit titlu la topic dar. As vrea sa stiu daca se poate ca celui ce are parola de administrare sa nui dee voie sa intre decat de pe o anumita adresa ip.adica daca incearca de pe alta adresa ip sa nui dea voie sa foloseasca parola.Sper ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Re: Parola administrare - restrictie IP
Am inteles ce doriti dar din nefericire din cate stiu eu nu se poate acest lucru din moment ce nu exista restrictie la IP. Membri pot intra pe conturile lor(indiferent daca sunt membri sau administratori) indiferent de adresa de IP pe care o au. Puteti face o sugestie in legatura cu acest lucru daca doriti si poate pe viitor va exista o asemenea optiune.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
nu cred ca ai inteles ce am vrut sa zic.eu vreau doar ca administratorul sa intre de pe o singura adresa ip sa nul lase sa intre de pe alta adresa ip cu parola de administrare.ceilalti nu ma intereseaza.
Ceea ce am spus mai sus este valabil atat pentru Administratori cat si pentru membri.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Subiecte similare
» Schimbare Parola la panoul de administrare
» Buna am uitat parola la panoul de administrare
» Se poate pune parola la panoul de administrare?
» Nu pot sa creez un forum - eroare la etapa Parola pentru administrare:
» Cum pot pune restrictie cu un anumit numar de mesaje
» Buna am uitat parola la panoul de administrare
» Se poate pune parola la panoul de administrare?
» Nu pot sa creez un forum - eroare la etapa Parola pentru administrare:
» Cum pot pune restrictie cu un anumit numar de mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum