unde se punde codul de la google adsense?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
unde se punde codul de la google adsense?
unde se pune codul acela generat de google adsense mai exact unde ?
astept raspuns..
astept raspuns..
Re: unde se punde codul de la google adsense?
Pe pagina principala de obicei.Acum il poti pozitiona oriunde vrei...Eu iti recomand principala.
unde mai exact ca nu anteles..Zoz a scris:Pe pagina principala de obicei.Acum il poti pozitiona oriunde vrei...Eu iti recomand principala.
PA => Afisare => Pagina de start => Generalitati => Mesaj pe pagina de start => Inregistrare
am pus in generaliti si acuma imi apar reclamele lor dar pe google nu apare forumul
Google Adsense nu are legatura cu indexarea forumului tau de catre Google. Te rog sa citesti aici:
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps-t2444.htm
Problema cu Google Adsense este rezolvata, asa ca voi inchide acest topic. Pentru alte intrebari va rog sa deschideti un topic nou.
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/optimizarea-referentierii-forumurilor-prin-google-sitemaps-t2444.htm
Problema cu Google Adsense este rezolvata, asa ca voi inchide acest topic. Pentru alte intrebari va rog sa deschideti un topic nou.
Subiecte similare
» Vreau sa imi pun google adsense
» cod Adsense
» din: Vreau sa imi pun google adsense
» Intrebare Google Adsense
» Unde pun codul de vot
» cod Adsense
» din: Vreau sa imi pun google adsense
» Intrebare Google Adsense
» Unde pun codul de vot
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum