Toate forumurile sa aiba acel script de redimensionare a pozelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[SONDAJ]Toate forumurile sa aiba acel script de redimensionare a pozelor ?
Toate forumurile sa aiba acel script de redimensionare a pozelor
Dupa cum spune si titlul , as vrea ca toate forumurile noi sa aiba implementat acel script de redimensionare a pozelor , la dimensiunile stabilite de lexa pentru ca atunci cand un incepator nu stie sa foloseasca PA bine sa nu i se strice aspectul forumului din cauza unot poze de dimensiuni mari ! Ar fi o optiune folositoare zic eu , si usor de adaugat !
Re: Toate forumurile sa aiba acel script de redimensionare a pozelor
Il poti adauga singurel, tu, sau oricare altul, functie de latimea ce iti ramine, dupa activarea widgeturilor in forum.
Widgeturile pot avea dimensiuni variabile, ca latime, functie de ce alege admin. forumului in cauza, iar latimea maxima a imaginilor, in cadrul postărilor, variază in functie de aceasta latime a widgeturilor.
Deci, o imagine la tine in forum, poate avea disponibili doar 400 de pixeli, pe cind, la mine, poate avea disponibili 800 de pixeli, daca nu am widgeturi. E un exemplu !
Asa ca, este total inutila implementarea doar de dragul de a fi a acestei optiuni, atit timp cit aveti scriptul, si il puteti pune voi frumusel in css, alegind dimensiunea dorita de voi pentru dimensionarea imaginilor in cadrul postarilor din forumurile voastre.
Codul este cit se poate de simplu , si usor de pus, in css :
Am votat Nu
Widgeturile pot avea dimensiuni variabile, ca latime, functie de ce alege admin. forumului in cauza, iar latimea maxima a imaginilor, in cadrul postărilor, variază in functie de aceasta latime a widgeturilor.
Deci, o imagine la tine in forum, poate avea disponibili doar 400 de pixeli, pe cind, la mine, poate avea disponibili 800 de pixeli, daca nu am widgeturi. E un exemplu !
Asa ca, este total inutila implementarea doar de dragul de a fi a acestei optiuni, atit timp cit aveti scriptul, si il puteti pune voi frumusel in css, alegind dimensiunea dorita de voi pentru dimensionarea imaginilor in cadrul postarilor din forumurile voastre.
Codul este cit se poate de simplu , si usor de pus, in css :
- Cod:
.postbody img {max-width: LĂŢIMEA DORITĂpx;}
Am votat Nu
Ultima editare efectuata de catre 1960 in Mier Iun 03, 2009 9:38 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
Din cate am inteles ... votez NU
La fel ca ezlidor,nu este nevoie de asa ceva eu votez NU
Am votat NU deoarece nu este nevoie exista si coduri speciale.Si stiu ca ai facut acest topic numai ca sa faci posturi.
Ar fi o limitare a optiunilor. Orice incepator invata la un moment dat, si atunci scriptul devine un mare inconvenient.
Un NU hotarit.
Un NU hotarit.
Ce ziceti daca acest script ar fi folosit sa le fie redimensionate imaginile din semnaturile sau din avatarul userilor? Observ ca mai nou userii forumului meu au gasit o modalitate prin care isi pun in aceste 2 locuri imagini mai mari decat le permit eu prin regulament. Acest lucru deranjeaza, iar eu nu voi cauta userii in particular ce imagini au adaugate.
Sincer, nu stiu cum reusesc ei sa faca acest gest, dar cand ii prind, le scot imaginea. Culmea e ca pare o uploadare normala, dar imaginea tot e mai mare decat i se permite prin PA.
Sincer, nu stiu cum reusesc ei sa faca acest gest, dar cand ii prind, le scot imaginea. Culmea e ca pare o uploadare normala, dar imaginea tot e mai mare decat i se permite prin PA.
Dupa un an voturile sint destul de clare. In plus, codul CSS pentru redimensionare este simplu de utilizat, si "o dimensiune stabilita de lexa" nu este o cerinta explicita.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Sugestie respinsa. Inchis si trimis in arhiva.
Nu s-a implementat nici un cod CSS insa intre timp a fost adaugata o modalitate mai eleganta prin care puteti alege din PA dimensiunile maxime la care se vor redimensiona automat imaginile la postarea in forum.
Sugestie implementata.
Sugestie implementata.
Subiecte similare
» script redimensionare
» Incarcarea pozelor pe forum
» Restaurarea pozelor din galerie [REZOLVAT]
» Redimensionare imagini
» Redimensionare chat
» Incarcarea pozelor pe forum
» Restaurarea pozelor din galerie [REZOLVAT]
» Redimensionare imagini
» Redimensionare chat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum