Nu imi pot pune gif-uri la avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu imi pot pune gif-uri la avatar
As vrea sa stiu de ce pe forumul meu nu imi pot pune gif-uri la avatr.Poza era uploadata pe un site care uploadeaza gif-uri,dar pe forumul meu nu se misca,e jpg.
Imi puteti spune de ce gif-ul nu se misca?
Imi puteti spune de ce gif-ul nu se misca?
Re: Nu imi pot pune gif-uri la avatar
Incearca sa o incarci pe un alt site de upload foto. Am avut si eu problema asta si asa am rezolvat-o. Verifica si imaginea, poate nu are animatie. Nu toate gif-urile au animatii.
Trimite-mi link-ul imaginii prin PM, te rog. Posibil ca imaginea sa fi fost copiata, iar PhotoScape nu recunoaste animatiile "lipite".
https://help.forumgratuit.ro/alte-probleme-f10/de-ce-gif-ul-animat-nu-se-misca-in-avatar-pe-forum-r-t3904.htm#23796
Pune-l in forum, nu prin pm, un cap face mai putin decit mai multe.
Pune-l in forum, nu prin pm, un cap face mai putin decit mai multe.
Vizitato- Vizitator
Tu la avatare ai o limita de dimensiuni in care trebuie sa te incadrezi(de obicei 150x200).Vezi aici:P.A=>Afisare=>Avataruri=>Galerie de avataruri=>
Avatare personale=>Galerie personala=>Dimensiunea maxima a fisierului ce contine avatarul.
Cand alegi o imaginine de dimensiuni mai mari atat jpg-urile cat si png-urile sunt redimensionate fara nici o problema,dar la gif-uri este altceva.
Un format gif are mai multe straturi de imagini(astfel se realizeaza si animatia) si,banuiesc eu ca atunci cand alegi un avatar de format gif de dimensiuni mai mari acele straturi se vor uni pentru ca gif-ul sa poata fi redimensionat si formatul gif este convertit in jpg.
Deci inainte sa selectezi un avatar gif redimensioneaza-l intr-un program de editat imagini.
Avatare personale=>Galerie personala=>Dimensiunea maxima a fisierului ce contine avatarul.
Cand alegi o imaginine de dimensiuni mai mari atat jpg-urile cat si png-urile sunt redimensionate fara nici o problema,dar la gif-uri este altceva.
Un format gif are mai multe straturi de imagini(astfel se realizeaza si animatia) si,banuiesc eu ca atunci cand alegi un avatar de format gif de dimensiuni mai mari acele straturi se vor uni pentru ca gif-ul sa poata fi redimensionat si formatul gif este convertit in jpg.
Deci inainte sa selectezi un avatar gif redimensioneaza-l intr-un program de editat imagini.
Asta se dezbate in linkul dat de mine, dar probabil nici nu i-a dat importanta.
Daca are mai mult de 64 de kb, pe linga H, l, automat nu va fi acceptata.
Daca are mai mult de 64 de kb, pe linga H, l, automat nu va fi acceptata.
Vizitato- Vizitator
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat îl voi închide si îl voi marca
Subiecte similare
» Cum pot pune No Avatar
» Cum pot pune efectul acela de hover la avatar
» Cum pot pune utilizatorii avatar ?
» Cum pot pune rank-ul sub avatar
» Cum pot pune imaginea de la rank sub avatar
» Cum pot pune efectul acela de hover la avatar
» Cum pot pune utilizatorii avatar ?
» Cum pot pune rank-ul sub avatar
» Cum pot pune imaginea de la rank sub avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum