Ce sunt modulele si cum se pot personaliza acestea?

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Tutorial Ce sunt modulele si cum se pot personaliza acestea?

Mesaj Scris de Louk la data de Vin 29 Mai - 23:03

Modulele: ce sunt şi cum se pot personaliza


Ce sunt modulele? Conform indicaţiilor serviciului Blogratuit, modulele fac mai agreabil conţinutul articolelor dvs. şi oferă mai multe funcţionalităţi Blogului dvs.

De unde pot modifica starea modulelor pentru Blogratuit? Pentru a ajunge la setarea modulelor, accesaţi Panoul de Administrator (PA) => Multi blog => ModuleCum se alege poziţia modulelor? Pentru a schimba poziţia modulelor dvs. mutaţi-le cu ajutorul mouse-ului (se foloseşte metoda drag&drop).

Cum pot personaliza un modul? În ce constă personalizarea? Ca şi personalizări, acestea depind de tipul modulului. Setările valabile pentru toate sunt cele de activare / dezactivare. Astfel, daca nu doriţi ca unul din modulele expuse să vă apară pe blog, aveţi posibilitatea de a-l dezactiva. Unele module se pot şi edita, oferind accesul la anumite setări ce îmbunătăţesc starea modulului (modulul "Link-uri" sau "Comentarii" ca şi exemplu).Explicaţii cu privire la anumite module.

1. Modulul "Linkuri": acestă permite afişarea unei liste de link-uri către forumuri sau siteuri partenere. La activare, vor apărea linkurile către forumgratuit.ro, blogratuit.ro şi forumul de suport. Aveţi posibilitatea de a adauga noi linkuri utilizând butonul "Adaugă un link nou".
2. Modulul "Comentarii": folosind acest modul, aveţi posibilitatea de a vă personaliza comentariile. Se pot efectua setări asupra numărului de comentarii ce apar la o primă accesare pe blogul dvs. (maxim 99).


3. Modulul "Personalizat": aici puteţi să adăugaţi ce doriţi în blogul dvs. (text, imagini, coduri etc.). Atenţie! Aveţi grijă la ce coduri adaugaţi pentru că există posibilitatea ca afişajul sa fie modificat datoritaă acestora.Există de asemenea mai multe module precum:

- Publicare (flux RSS cu link-uri către blogul dvs.);
- Arhive (se prezintă articole mai vechi din blogul dvs.);
- Căutare
- Cuvinte cheie
- Listă de bloguri

- Cine este conectat (se afişeaza o listă cu numărul vizitatorilor şi utilizatorilor online şi cu numele acestora);
- Calendar.

Tutorial realizat de Kegan

Numai bine,
Echipa Blogratuit
avatar
Louk
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 9527
Localizare : România - o ţară din ce în ce mai ocupată.
Data înscrierii : 25/04/2009
Multumiri : 171
Niciun avertisment

Vezi profilul utilizatorului https://help.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum