Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mici schimbari

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Mici schimbari Empty Mici schimbari

Mesaj Scris de Luky Mier Mai 27, 2009 9:47 pm

Bună seara tuturor!


In încercarea noastră continuă de a veni în ajutorul dumneavoastră și de a vă oferi un suport la un nivel cât mai ridicat am hotărât efectuarea unor modificări după cum urmează:
 • De acum înainte nu vor mai fi considerate ca fiind spam imaginile care sunt uplodate(încărcate) pe alte site-uri. Veți putea astfel posta imagini pe acest forum chiar dacă sunt uplodate pe forumurile dumneavoastră personale.

  Exclamare Notă: Imaginile care vor avea afișat link-uri către alte site-uri vor fi considerate în continuare ca fiind spam și sancționate ca atare. La fel și pentru codurile HTML care conțin link-uri către forumurile dumneavoastră.


 • Vă reamintim că puteți edita primul mesaj al dumneavoastră dintr-un topic o dată ce ați aflat răspunsul la problemă și să adăugați icon-ul "Rezolvat" pentru a fi mai ușor de identificat ca fiind topic rezolvat.


 • Titlu inexplicit:
  Topic-urile care vor avea titlul de genul "Ajutor", "Problemă", "Vreau un răspuns rapid" etc. sunt considerate topic-uri cu titlu inexplicit deoarece nu pot fi găsite folosind opțiunea Căutare, astfel alți membrii care ar avea aceleași întrebări ca ale dumneavoastră nu ar găsi răspunsul la ele.
  Topic-uri însă care au un titlu ce se refera la problema abordată în subiect vor fi considerate cu titlu explicit.


 • Puteți posta imagini și cu link-ul de redirecționare, nu doar imaginea în dimensiunea ei originala. Astfel membrilor cu viteza mai mică la internet li se vor încărca paginile respective mai rapid și va ajuta și pentru estetica acestui forum (Imaginile mai mici cu link de redirecționare către dimensiunea lor originala fiind mai ușor de navigat prin ele fata de cele postate în dimensiunile lor originale). • Câmpuri noi în profilele dumneavoastră

  După cum poate ați observat au apărut doua noi câmpuri din care puteți selecta ce folosiți pe forumul personal astfel noi putem oferi un suport mai eficient într-un timp mai scurt. Cele doua noi câmpuri sunt:

  "Ce browser de internet folosiți ?" și "Ce versiune de forum folosiți ?"

  Aceste câmpuri însă au fost create pentru a vă ajuta deci vă rugăm să le mențineți actualizate mereu și în cazul în care schimbați browser-ul și/sau versiunea forumului să menționați acest lucru în câmpurile corespunzătoare.Exclamare Notă: Noile modificări în privința sancțiunilor vor fi folosite începând cu publicare acestui mesaj ceea ce înseamnă că sancțiunile deja acordate vor rămâne asa cum sunt.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că sunteți alături de noi Foarte fericit


Cu respect,
Echipa Forumgratuit
Luky

Luky
Membru onorific
Membru onorific

Mesaje : 3467
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Internet Explorer phpBB3

Luky a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum