Cand cineva intra in profilul dvs. sa se vada cine v-a vizitat profilul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 4 • Distribuiţi
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Doriti aceasta optiune?
Cand cineva intra in profilul dvs. sa se vada cine v-a vizitat profilul
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit la aceasta solutie, cand cineva vine si va viziteaza profilul(membri inregistrati) sa apara intr-un colt dreapta, mai jos de "Prieteni" numele celor care v-a vizitat profilul. Am vazut aceasta optiune pe vBulletin, si daca se poate sa se puna si pe Forumgratuit.ro.
Multumesc!
M-am gandit la aceasta solutie, cand cineva vine si va viziteaza profilul(membri inregistrati) sa apara intr-un colt dreapta, mai jos de "Prieteni" numele celor care v-a vizitat profilul. Am vazut aceasta optiune pe vBulletin, si daca se poate sa se puna si pe Forumgratuit.ro.
Multumesc!
Re: Cand cineva intra in profilul dvs. sa se vada cine v-a vizitat profilul
E chiar idioata propunere asta...cred ca autorului topicului i-a venit ideea cat isi incarca pozele facute in oglinda de la baie pe haifaiv, si a vazut acea chestie cu "vizitatorii profilului"...
Ar fi o pierdere de timp pentru tehnicienii nostrii (care cam trag chiulul...si cam lenevesc...)...
Asta nu e o necesitate, e un moft, si, normal, votez NU.
Ar fi o pierdere de timp pentru tehnicienii nostrii (care cam trag chiulul...si cam lenevesc...)...
Asta nu e o necesitate, e un moft, si, normal, votez NU.
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
Kozmyn, de unde stiti cum lucreaza tehnicienii? Ati avut vreo problema tehnica si aceasta nu s-a rezolvat? Va rog sa va limitati la subiect. Multumesc!
Nu vad aceasta optiune folositoare
=> Votez NU
=> Votez NU
Ultima editare efectuata de catre mmo7000 in Sam Dec 04, 2010 4:36 pm, editata de 1 ori
Vizitato- Vizitator
da este o idee foarte buna
eu am votat da ..deoarece comunitatii noastre (jucam un joc online) ne-ar fi de mare folos . Asta daca ar conta cumva ca vad ca subiectul e deschis de aproape doi ani. Ca recomandare , pentru ca vad ca sunt unii ce nu doresc asta , cred ca ar putea fi setat din panoul de administrare daca se doreste sau nu sa se afiseze lista cu vizitatorii
pe alte platforme exista optiunea asta si cred ca in unele cazuri chiar ar fi necesara optiunea
As mai face o subpropunere, inafara de numele membrilor care te-au vizitat sa mai apara si numarul de vizite pe care l-a primit profilul tau de cand te-ai inregistrat pe forum, o accesare a profilului insemnand o vizita
As mai face o subpropunere, inafara de numele membrilor care te-au vizitat sa mai apara si numarul de vizite pe care l-a primit profilul tau de cand te-ai inregistrat pe forum, o accesare a profilului insemnand o vizita
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Poate in Romania e o mindrie daca cineva v-a vizitat profilul de multe ori, insa forumgratuit nu are forumuri doar in limba romana. Iar in alte tari daca cineva urmareste cu prea mare atentie profilul cuiva pe un site de socializare este deja considerat periculos sau rauvoitor, chiar obsedat de acea persoana. Deci optiunea poate doar aduce tot felul de probleme, mergind pina la probleme juridice. Totusi, e alegerea voastra daca doriti sa votati in continuare in favoarea ei.
DarkStar, ar fi bine daca ai face o sugestie separata pentru propunerea ta. Poate ar fi mai usor de realizat si mai putin aducatoare de probleme decit cea de fata.
DarkStar, ar fi bine daca ai face o sugestie separata pentru propunerea ta. Poate ar fi mai usor de realizat si mai putin aducatoare de probleme decit cea de fata.
Ina a scris:. Iar in alte tari daca cineva urmareste cu prea mare atentie profilul cuiva pe un site de socializare este deja considerat periculos sau rauvoitor, chiar obsedat de acea persoana.
pai si astfel el poate sa ma urmareasca fara ca eu sa stiu ...cred ca e mai bine ca eu sa stiu de cine sa ma feresc , sau pe cine sa privesc cu suspiciune.
e nefolositor , daca ar fi ceva schimbari atunci sa fie cele care se vad bine ,
de ex aceasta propunere ar merge pe o anumita categorie din lista forumurilor ,
la ce ar trebui ea pe forumurile de jocuri ? Comunitati ? Acolo Nu-si are rostul !
de ex aceasta propunere ar merge pe o anumita categorie din lista forumurilor ,
la ce ar trebui ea pe forumurile de jocuri ? Comunitati ? Acolo Nu-si are rostul !
Royal-Games a scris:
ma gandesc ca daca va fi aplicata, va exista o optiune in panou de dezactivare, sau cel putin una in profilul userului
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
» + Cum fac ca utilizatorii sa vada categoriile dar cand intra pe ele trebuie sa se logheze sau inregistreze?
» Cum sa apara ENTER cand intra pe forum ?? [R]
» Cum pun pe forum, cand intra un player sa scrie ..... ?
» Cum pun sa cante muzica cand intra cineva pe site
» Cum pot face ca atunci cand intra cineva sa primeasca un mesaj?
» Cum sa apara ENTER cand intra pe forum ?? [R]
» Cum pun pe forum, cand intra un player sa scrie ..... ?
» Cum pun sa cante muzica cand intra cineva pe site
» Cum pot face ca atunci cand intra cineva sa primeasca un mesaj?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum