abuz din partea unui membru
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
abuz din partea unui membru
am o problema cu un user.
se logheaza ca ,,fantoma,,(fara sa fie inregistrat pe forum) si o alta problema imi poate citi mesajele private.
Ce pot face in cazul asta?
se logheaza ca ,,fantoma,,(fara sa fie inregistrat pe forum) si o alta problema imi poate citi mesajele private.
Ce pot face in cazul asta?
Ultima editare efectuata de catre m.intruder in Joi Mai 21, 2009 9:42 pm, editata de 1 ori
Re: abuz din partea unui membru
m.intruder: Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic mutat in sectiunea corespunzatoare.
Imi cer scuze.Incerc sa ma exprim altfel pentru a fi mai bine inteles
Este o acuzatie destul de grava.
Avind in vedere ca mesajele dumneavoastra private nu pot fi citite de nimeni, in afara de dumneavoastra, inseamna ca vi s-a spart contul. Cel mai probabil, este vorba de aflarea parolei prin accesarea contului dumneavoastra de mail, sau chiar de la dumenavoastra, daca ati dat-o cuiva "de incredere".
Puteti incerca sa va modificati parola, si adresa de e-mail si sa vedeti daca se repeta aceste abuzuri.
Atentie: notati si pastrati cu mare grija, la loc sigur, parola si aderesa de e-mail fondatoare, pentru a nu va pierde accesul la Unelte.
Avind in vedere ca mesajele dumneavoastra private nu pot fi citite de nimeni, in afara de dumneavoastra, inseamna ca vi s-a spart contul. Cel mai probabil, este vorba de aflarea parolei prin accesarea contului dumneavoastra de mail, sau chiar de la dumenavoastra, daca ati dat-o cuiva "de incredere".
Puteti incerca sa va modificati parola, si adresa de e-mail si sa vedeti daca se repeta aceste abuzuri.
Atentie: notati si pastrati cu mare grija, la loc sigur, parola si aderesa de e-mail fondatoare, pentru a nu va pierde accesul la Unelte.
Multumesc frumos.Am sa incerc sa fac si acest lucru.Problema este ca am mai dat-o afara de pe forum si cu toate ca setarile la mine sunt facute ca vizitatorii sa nu poata citi ce se posteaza ea stia tot ce se discuta pe forum. am probleme mari cu ea si mai grav este ca imi pleaca membrii de pe forum de teama.
Pai chiar daca ai banat userul, daca iti stia parola, avea acces la cont. Schimba repede parola si incearca sa stergi toate mesajele din forumul tau ce au legatura cu asta. Numai asa vei reusi sa repari situatia in care te aflii.
Succes!
Succes!
multumesc frumos pentru ajutor.
Rezolvat -> inchis
Subiecte similare
» Cum pot afla IP-ul unui membru?
» Cum pun reclama la profilul unui membru
» Cum vad logarile unui membru ?
» Cum pot sa retrag punctele unui membru?
» Cum i pot da unui membru rangul moderator?
» Cum pun reclama la profilul unui membru
» Cum vad logarile unui membru ?
» Cum pot sa retrag punctele unui membru?
» Cum i pot da unui membru rangul moderator?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum