Forum gratuit versiune wap
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 5 din 5 • Distribuiţi
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sunteti de acord?
Forum gratuit versiune wap
Rezumarea primului mesaj :
As dori sa se poata face la orice forum gratuit si o versiune care sa poata fi accesata de pe telefoane. Am observat ca forumurile FG se pot accesa de pe telefon dar cu o calitate inferioara.Ma gandesc ca daca se poate face o pagina wap in html se poate face si invers.As dori aceasta optiune cat mai curand.
va multumesc
As dori sa se poata face la orice forum gratuit si o versiune care sa poata fi accesata de pe telefoane. Am observat ca forumurile FG se pot accesa de pe telefon dar cu o calitate inferioara.Ma gandesc ca daca se poate face o pagina wap in html se poate face si invers.As dori aceasta optiune cat mai curand.
va multumesc
Ultima editare efectuata de catre Killer_Boy in Joi Mai 21, 2009 11:23 pm, editata de 1 ori
Re: Forum gratuit versiune wap
leoiri23 a scris:Avind in vedere ca ar permite acesul rapid pe forum si cind nu avem la dispozitie un PC, mi se pare o idee buna
Am votat DA.
Elektro, boldul si culorile sint rezervate doar pentru staff. Va rog sa reveniti la culoarea de origine. Multumesc!
Imi place ideea,am votat DA,ca poate sunt plecat,si nu am caclulator,asa ca pot intra de pe telefon.
IdemKegan a scris:Am votat cu DA pentru ca doar astfel, forumul poate fi vizitat si de pe telefonul mobil. Se pot castiga noi useri asa si noi mesaje.
Am votat Da . De ce? raspunsul este dat de Kegan
Mie unu nu mi-ar placea sa vizitez un forum de pe tel, nu se compara nici la degetul mic cu design-ul de pe PC si cred ca sunt multe persoane care au acest moft, parerea mea e ca nu o sa te avantajeze prea mult, ca intri tu si verifici ce mai e nou pe foum, cand esti plecat de acasa?Asta o poti face si cand te intorci, sau nu poti sta fara internet?
Oricum votul meu nu schimba situatia cu nimic dar totusi votez NU!
Oricum votul meu nu schimba situatia cu nimic dar totusi votez NU!
am votat da
In sfirsit optiunea a fost adaugata. Desi avem inca versiunea beta, s-a realizat deja optimizarea forumurilor pentru smartphone.
Inchis si trimis in arhiva.
Inchis si trimis in arhiva.
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Cum fac sa dispara "creazo un forum | Forum Gratuit Sopport etc" De pe prima Pagina doar
» cum fac scrisul mai mic la "creeaza un forum", "Panou de administrare", "Forum gratuit de suport" etc..
» Sa numai apara creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum