Adaugare contor la Widget
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Eu am o sugestie pentru forumul de suport,nu stiu daca membrilor sau administratorilor le convine aceasta sugestie dar sper sa va placa.
Deci sugestia mea este ca Adminstratorii sa adauge la widgetul forumului un contor care arata cati membri sunt inregistrati si cate forumuri sunt create.
Ex : Membri : 00000
Forumuri : 00000
Daca Adminsitartorilor nu le comvine ,eu stiu ca am facut sugestie.
Multumesc!
Deci sugestia mea este ca Adminstratorii sa adauge la widgetul forumului un contor care arata cati membri sunt inregistrati si cate forumuri sunt create.
Ex : Membri : 00000
Forumuri : 00000
Daca Adminsitartorilor nu le comvine ,eu stiu ca am facut sugestie.
Multumesc!
Re: Adaugare contor la Widget
Si cu ce ajuta acest contor la widget ma rog?
Vizitato- Vizitator
Pai sa vizitatorii daca vor vedea cate forumuri au fost create vor fi tentati si for alege www.forumgratuit.ro nu alte forumuri.Si eu chiar sunt curios sa stiu,sunt sugur ca si altii sunt curiosi.
Haideti sa ne orientam spre sugestii utile tuturor! Nu trebuie sa ne gandim doar la noi cand facem o sugestie, ci si la ceilalti. Asta nu ar face decat sa ingreuneze incarcarea paginii si sa ocupe spatiu in widget fara rost. Sunt multe alte idei ce ar merita cu adevarat puse in practica pentru ca sunt benefice tuturor!
In concluzie, votez NU.
In concluzie, votez NU.
Mda... foarte explicitJoystick-man a scris:Pai sa vizitatorii
Nu vad rostul acestei optiuni, pentru ce e important oare, sa se dea forumgratuit mare ? Sunt de acord in totalitate cu spusele lui Kegan... e pierdere de vreme...
Am votat Nu.
Vizitato- Vizitator
Si cu ce n-e ajuta asta-i intrebarea!
Cred ca sunt peste 10.000 de forumuri creatie pe forumgratuit
(asta luand in considerare cati membri au forum si sunt inregistrati pe forumul de suport si cati au forumur dar nu sunt inregistrati)
Cred ca sunt peste 10.000 de forumuri creatie pe forumgratuit
(asta luand in considerare cati membri au forum si sunt inregistrati pe forumul de suport si cati au forumur dar nu sunt inregistrati)
Vizitato- Vizitator
Joystick-man ... aceste date nu pot fi divulgate ...
Pentru curizitatea dvs., am sa-ti spun ca sLg a aproximat numarul forumurilor active!
*** Sondaj inchis!
Pentru curizitatea dvs., am sa-ti spun ca sLg a aproximat numarul forumurilor active!
*** Sondaj inchis!
Subiecte similare
» Adaugare Widget
» Adaugare widget care sa citeasca fluxurile RSS Feed de pe diverse site-uri ce au o astfel de optiune implementata in sistem
» Contor click's link
» Cum pot pune contor pe forum
» As dori un script pentru contor vizualizare forum
» Adaugare widget care sa citeasca fluxurile RSS Feed de pe diverse site-uri ce au o astfel de optiune implementata in sistem
» Contor click's link
» Cum pot pune contor pe forum
» As dori un script pentru contor vizualizare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum