Cum schimb culoarea de la tabelul cu titlurile subiectelor?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum schimb culoarea de la tabelul cu titlurile subiectelor?
as vrea si eu sa tiu cum pot schimba culoarea la aceasta tema
am pus link ca sa nu stric pagina..... as vrea sa stiu cum pot schimba culoare adica in loc de alb sa pun negru sau altceva sau sa fac transparent.
am pus link ca sa nu stric pagina..... as vrea sa stiu cum pot schimba culoare adica in loc de alb sa pun negru sau altceva sau sa fac transparent.
Ultima editare efectuata de catre next16 in Joi Apr 23, 2009 9:22 am, editata de 1 ori
Re: Cum schimb culoarea de la tabelul cu titlurile subiectelor?
Pai intra in Panou de administrare/Afisare dute la Imagini si culori intra in Culori si acolo modifici culorile!
poi imi apar tot felul de coduri...am uitat sa mentionez numele temei este Jaded version 2.0
- Cod:
.row1 {
background-color: #COD CULOARE;
}
.row2 {
}
.darkrow {
}
mersi mult am reusit..dar mai am o intrebare daca poti sa ma ajuti .
Cum schimb culoarea fontului(scrisului)?
Cum schimb culoarea fontului(scrisului)?
Pentru a schimba culoare scriuslui urmezi pasi!
PA/Afisare/Imagini si Culori/Culori/Si acolo ai!
Uite un print screnn:
Sper ca tiam fost de ajutor!
PA/Afisare/Imagini si Culori/Culori/Si acolo ai!
Uite un print screnn:
Sper ca tiam fost de ajutor!
mie nu imi apare chestia asta cu Culori apare doar Foaie de stil CSS
Fragment din regulamentul din suport :
Descrierea problemei / întrebarii:
Când aveţi o întrebare sau o problemă încercaţi să descrieţi cât mai exact problema respectivă astfel încât să puteţi primi un răspuns corect în legătură cu problema dumneavoastră.
Nu oferim suport si tutoriale pentru softuri / aplicaţii.
Problemele discutate aici ţin strict de FORUMGRATUIT.RO
Nu puneti mai multe intrebari despre probleme diferite in acelasi topic, ce nu au legatura cu problema ce deschide topicul si care este specificata in titlu.
Orice user poate sa raspunda in orice topic, daca cunoaste raspunsul la problema, atit timp cit nu incalca regulamentul ( raspuns la un topic cu titlu inexplicit, raspuns in afara problemei discutate, sau postarea unui raspuns gresit )
Descrierea problemei / întrebarii:
Când aveţi o întrebare sau o problemă încercaţi să descrieţi cât mai exact problema respectivă astfel încât să puteţi primi un răspuns corect în legătură cu problema dumneavoastră.
Nu oferim suport si tutoriale pentru softuri / aplicaţii.
Problemele discutate aici ţin strict de FORUMGRATUIT.RO
Nu puneti mai multe intrebari despre probleme diferite in acelasi topic, ce nu au legatura cu problema ce deschide topicul si care este specificata in titlu.
Orice user poate sa raspunda in orice topic, daca cunoaste raspunsul la problema, atit timp cit nu incalca regulamentul ( raspuns la un topic cu titlu inexplicit, raspuns in afara problemei discutate, sau postarea unui raspuns gresit )
Vizitato- Vizitator
Puteti inchide topicul
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum