Cerere de ranguri pentru forumul meu [Realizat]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere de ranguri pentru forumul meu [Realizat]
Tipul de imagine : Rang
Marimea imagini (in pixels) : 140 x 35
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : transparent
Imagine/i link/s : https://i.servimg.com/u/f32/11/22/92/21/3t4ce10.png
Textul dorit : Fara text
Link pozitionat in continutul imagini : Fara link pozitionat in continutul imaginii
Culoare/i font : Nu e necesar
Link-ul forumului dumneavoastra : www.campionatuldewhist.net
Mesaj suplimentar : Imi doresc sa refac toate rangurile de premianti in cadrul forumului meu. As dori ca pe marginea imaginii sa am bordura de o culoare inchisa (nu negru), dar nu neaparat pe toata lungimea sau latimea rangului. As dori sa folositi urmatoarele imagini in cadrul rangului:
(fundalul aici vreau sa fie facut transparent)
Totodata, fiecare rang sa aiba ca si semn distinctiv si comun o stea in partea stanga. De exemplu aceasta:
Eu orice construiesc, nu sunt multumit de abilitatile mele. daca primiti cererea si rezolvati acest rang pt mine, v-as ruga sa imi oferiti rezultatul in format .CPT (corel draw) ca sa pot modifica pt fiecare rang in parte continutul.
Multumesc.
Marimea imagini (in pixels) : 140 x 35
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : transparent
Imagine/i link/s : https://i.servimg.com/u/f32/11/22/92/21/3t4ce10.png
Textul dorit : Fara text
Link pozitionat in continutul imagini : Fara link pozitionat in continutul imaginii
Culoare/i font : Nu e necesar
Link-ul forumului dumneavoastra : www.campionatuldewhist.net
Mesaj suplimentar : Imi doresc sa refac toate rangurile de premianti in cadrul forumului meu. As dori ca pe marginea imaginii sa am bordura de o culoare inchisa (nu negru), dar nu neaparat pe toata lungimea sau latimea rangului. As dori sa folositi urmatoarele imagini in cadrul rangului:
(fundalul aici vreau sa fie facut transparent)
Totodata, fiecare rang sa aiba ca si semn distinctiv si comun o stea in partea stanga. De exemplu aceasta:
Eu orice construiesc, nu sunt multumit de abilitatile mele. daca primiti cererea si rezolvati acest rang pt mine, v-as ruga sa imi oferiti rezultatul in format .CPT (corel draw) ca sa pot modifica pt fiecare rang in parte continutul.
Multumesc.
Re: Cerere de ranguri pentru forumul meu [Realizat]
Te rog sa fi mai explicit ce sa contina fiecare rank ... nu prea imi dau seama ...
Nu pot oferi rezultatul in format .cpt ... aici postez doar imagini ... nu alte tipuri de fisiere ...
Nu pot oferi rezultatul in format .cpt ... aici postez doar imagini ... nu alte tipuri de fisiere ...
Noi desfasuram mai multe tipuri de turnee de whist si pt fiecare oferim cupa sau medaliile care le-am pus in mesajul de mai sus. Dorinta mea este in mod special sa obtin un "layout" atractiv in care sa pot pune eu toate combinatiile. de exemplu, o cupa si 2 medalii, una rosie, una albastra.
Daca nu poti sa imi oferi in format .CPT, atunci te-as ruga sa imi faci doar un fundal care sa mi-l trimiti ca si imagine aici, iar de acolo ma ocup eu cu adaugarea de medalii. O bordura interesanta, steaua respectiva ca si punct de inceput in partea stanga (dupa steaua aceea voi pune eu medaliile). Dimensiunea sa fie asa cum am scris mai sus.
Multumesc frumos pt interes.
Daca nu poti sa imi oferi in format .CPT, atunci te-as ruga sa imi faci doar un fundal care sa mi-l trimiti ca si imagine aici, iar de acolo ma ocup eu cu adaugarea de medalii. O bordura interesanta, steaua respectiva ca si punct de inceput in partea stanga (dupa steaua aceea voi pune eu medaliile). Dimensiunea sa fie asa cum am scris mai sus.
Multumesc frumos pt interes.
Mersi Ezlidor. Se poate insa fundalul sa nu fie negru . fac alergie la atatea forumuri cu negru. Mersi. As prefera mai deschis la culoare, poate chiar alb.
Am pus negru pentru a putea adauga mai cu usurinta transparenta la imagine ...
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cerere de banner pentru forumul meu [Realizat]
» Cerere de avatar pentru forumul meu. [Realizat]
» Cerere de rank-uri pentru forumul meu [Realizat]
» Cerere BANNER pentru forumul meu ! [Realizat]
» Cerere de rank-uri pentru forumul meu! [Realizat]
» Cerere de avatar pentru forumul meu. [Realizat]
» Cerere de rank-uri pentru forumul meu [Realizat]
» Cerere BANNER pentru forumul meu ! [Realizat]
» Cerere de rank-uri pentru forumul meu! [Realizat]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum