Autocuratarea

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Autocuratarea Empty Autocuratarea

Mesaj Scris de Admin la data de 26.02.08 15:25

Autocuratarea


Ce este autocuratarea ?

Aceasta optiune consista in a sterge dintr-un forum mesajele care nu au obtinut un raspuns timp de X zile. Puteti alege ca mesajele sa fie mutate in mod automat in Cosul de gunoi sau sa fie sterse definitv. Mesajele sterse definitiv nu pot fi recuperate dupa aceasta operatiune decat cu ajutorul procedurii de recuperare a forumului. Nu trebuie deci activata aceasta optiune oricand si oricum si trebuie sa fiti siguri de utilitatea ei.

Cum se activeaza sau dezactiveaza optiunea ?

Autocuratarea PucePanou de Administrare Autocuratarea Arrow10General Autocuratarea Arrow10Forum Autocuratarea Arrow10Categorii si forumuri

Click apoi pe  Modificare in dreptul numelui forumului/ subforumului  pentru care doriti sa activati / dezactivati autocuratarea.
Autocuratarea Delest10
Apoi in josul paginii ajungeti la optiunea autocuratare, daca este cazul apasati pe + pentru mai multe detalii.
Autocuratarea 93935010
Autocuratarea 66287410

1- Pentru activarea autocuratarii, click pe "Da" la dreapta lui "activat". Pentru dezactivarea autocuratarii click pe "Nu".
 Exclamare Autocuratarea trebuie setata pentru fiecare forum individual; daca activati sau dezactivati autocuratarea intr-un forum, aceasta nu se va activa/dezactiva automat si in restul forumurilor si subforumurilor dumneavoastra.

2- Pentru a regla numarul de zile inainte de stergerea subiectului , este de-ajunsa schimbarea cifrei afisata in casuta "Sterge subiectele care nu au primit raspunsuri de... ".

3- "Verifica vechimea subiectelor la fiecare..." indica perioada la care se verifica subiectele care trebuie sterse si care nu. Valoarea standard este de 7 zile, acest lucru inseamna ca la fiecare 7 zile, forumul va verifica datele ultimelor mesaje postate in subiecte si le va sterge pe acelea care au depasit vechimea stabilita in prealabil.
Salvati modificarile apasind  Inregistrare

Aceasta operatie se va repeta pentru toate forumurile si subforumurile in care doriti sa activati sa sa dezactivati autocuratarea.

Dar daca vreau sa ajunga in cosul de gunoi in loc sa fie sterse ? Este posibil ?

Da, este posibil ca subiectele sa fie automat arhivate in cosul de gunoi in loc sa fie sterse :
Autocuratarea PucePanou de Administrare Autocuratarea Arrow10General Autocuratarea Arrow10Forum Autocuratarea Arrow10Configurare
Autocuratarea 04114210

Configurati mai intii forumul pe care doriti sa-l utilizati drept cos de gunoi - alegeti din lista tuturor forumurilor; puteti de exemplu sa creati un forum special cu orice nume dorit si sa il alegeti apoi din lista, sau sa folositi forumul existent de la infiintarea forumului si numit chiar "Cos de gunoi".
Autocuratare in cosul de gunoi: Da => Prin autocuratare toate subiectele vor fi trimise in cosul de gunoi in loc sa fie sterse definitiv.
Aceste configurari au efect asupra tuturor forumurilor in care ati activat autocuratarea.
:!:Daca activati autocuratarea in forumul ales drept cos de gunoi, aceste mesaje vor fi sterse definitiv.

Avertisment :

Cum s-a spus deja, autocuratarea  nu este o actiune neaparat inteleapta pentru ca poate pune probleme, cum ar fi stergerea unor subiecte pe care ati dori sa le pastrati. Este o actiune recomandata pe forumurile cu un flux mare de mesaje.

Fiti atenti si sa nu activati din greseala aceasta optiune. Multe probleme de disparitii de mesaje vin de la activarea accidentala a autocuratarii. Si, cum s-a mai spus, singurul mijloc de a recupera subiectele sterse este de a utiliza procedura de recuperare a forumului.
Apoi, aveti grija sa dezactivati aceasta optiune pentru a evita acelasi incident cateva zile mai tarziu. Daca aveti vreun dubiu, folositi Jurnalele actiunilor de administrare si moderare unde puteti observa daca au fost efectuate modificari sau stergeri automate de mesaje.

Tutorial scris de Staff-ul  Forumactiv, tradus de lexa.
Ultima actualizare: 13.02.2013 ~ Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Admin

Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 889
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 18
Niciun avertisment

https://help.forumgratuit.ro
Admin a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum