Donatii forum platite prin factura la internet
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreti sa va vina plata cat ati donat pentru un froum deodata cu plata la internet!?
Donatii forum platite prin factura la internet
Salut am vazut pe un site,la donati se faceau print internet!
Adica,donai cat vroiai si plata iti venea odata cu plata la internet!
Ar fi mai frumos asa decat cum este acuma print telefon!Cine da 2 $ din telefon sau cine are carti de credit printre noi sa doneze prin ea!
Ar fi mult mai frumos sa iti vina cat ai donat deodata cu plata la internet!
Parerea mea!
Adica,donai cat vroiai si plata iti venea odata cu plata la internet!
Ar fi mai frumos asa decat cum este acuma print telefon!Cine da 2 $ din telefon sau cine are carti de credit printre noi sa doneze prin ea!
Ar fi mult mai frumos sa iti vina cat ai donat deodata cu plata la internet!
Parerea mea!
Re: Donatii forum platite prin factura la internet
Este bine cum este acum ! Am votat "nu"
pOd- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 23/02/2009
Mulțumiri : 0
nu mai bine donez 2 euro
eXtAz- Membru Forumgratuit
Varsta : 28
Localizare : Alba Iulia
Data înscrierii : 31/03/2009
Ai aceasta optiune :
PA / Diverse - Administrare credit - Donatii - Afiseaza un link catre pagina de donatie, in josul paginii: - Da - Înregistrare
Surpriza !
Completind cimpul de acolo cu un text cum doresti tu, vei avea un punct de donatie, ce va aparea jos, in footer, alaturi de ce este legal in footer.
Deci, hai sa nu ne mai scarpinam cu mina dreapta , dupa urechea stinga.
Avem deja un asemenea loc, pentru cei ce doresc sa doneze un leu, pentru forumurile voastre.
Am votat nu.
Mi se pare o cerere total inutila , dealtfel, dar daca s-a deschis asa ceva, mi-am spus si eu parerea.
Acel titlu ca sa spuna ce doresti tu, clar, mai pune-i un i la donati , ca nu ai facut o cerere de donare aici, gen - donati un leu , pentru fizicul meu, ai facut o sugestie pentru a adauga ceva legat de donatii.
Si, poti adauga, cind dai edit, si un [Sondaj], in fata ?
Iar ce ceri tu, implica o asociere firma de servicii internet - retea de plata on line - forumuri.
Adica, nu este ceva ce tine de help.forumgratuit.ro/
PA / Diverse - Administrare credit - Donatii - Afiseaza un link catre pagina de donatie, in josul paginii: - Da - Înregistrare
Surpriza !
Completind cimpul de acolo cu un text cum doresti tu, vei avea un punct de donatie, ce va aparea jos, in footer, alaturi de ce este legal in footer.
Deci, hai sa nu ne mai scarpinam cu mina dreapta , dupa urechea stinga.
Avem deja un asemenea loc, pentru cei ce doresc sa doneze un leu, pentru forumurile voastre.
Am votat nu.
Mi se pare o cerere total inutila , dealtfel, dar daca s-a deschis asa ceva, mi-am spus si eu parerea.
Acel titlu ca sa spuna ce doresti tu, clar, mai pune-i un i la donati , ca nu ai facut o cerere de donare aici, gen - donati un leu , pentru fizicul meu, ai facut o sugestie pentru a adauga ceva legat de donatii.
Si, poti adauga, cind dai edit, si un [Sondaj], in fata ?
Iar ce ceri tu, implica o asociere firma de servicii internet - retea de plata on line - forumuri.
Adica, nu este ceva ce tine de help.forumgratuit.ro/
Vizitato- Vizitator
Nu prea este posibil acest lucru votul meu se indreapta catre raspunsul NU.
Vizitato- Vizitator
Votez nu. Copii s-ar putea juca cu asta si ar aparea la factura prea mult, iar parintii ar avea o surpriza neplacuta
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Sugestie mai veche de un an. Respinsa prin numarul de voturi. Inchisa si arhivata.
Subiecte similare
» Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport | Statistici | Donatii | Contact | Semnale
» donatii
» Pagina Donatii
» Tabel donatii cu fundal alb
» Activare pagina donatii
» donatii
» Pagina Donatii
» Tabel donatii cu fundal alb
» Activare pagina donatii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii respinse definitiv
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum