Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut pe unele forumuri ForumGratuit ca erau facute grupuri. Si fiecare user care era in acel grup avea deasupra pozei de avatar niste loguri de scria Administrator, moderator , moderator global.. Pozele le am facute, dar as dori sa stiu cum se pun . Multumesc anticipat, bLk.
Am vazut pe unele forumuri ForumGratuit ca erau facute grupuri. Si fiecare user care era in acel grup avea deasupra pozei de avatar niste loguri de scria Administrator, moderator , moderator global.. Pozele le am facute, dar as dori sa stiu cum se pun . Multumesc anticipat, bLk.
Re: Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa imi arate forum , membri , grupuri etc ca in poza
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Cum sa fac sa pun o poza numai pentru vizitatori
» Poza pentru pop-up de intampinare
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Cum sa fac sa pun o poza numai pentru vizitatori
» Poza pentru pop-up de intampinare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum