Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Am vazut pe unele forumuri ForumGratuit ca erau facute grupuri. Si fiecare user care era in acel grup avea deasupra pozei de avatar niste loguri de scria Administrator, moderator , moderator global.. Pozele le am facute, dar as dori sa stiu cum se pun . Multumesc anticipat, bLk.
Re: Doresc sa stiu sa pun o poza pentru grupuri [R]
Cred ca te referi la ranguri nu la ceva poze.
Daca este asa cum cred eu poti face asta din Panoul de administrare -> Utilizatori si grupuri -> Administrarea rangurilor
Daca este asa cum cred eu poti face asta din Panoul de administrare -> Utilizatori si grupuri -> Administrarea rangurilor
Nu, nu ma refer la asta. Intelege .... Desupra pozelor de la avatar aveau ceva Admini, administratori moderatori x( O sa iti fac poza.
Iti trebuie o poza, aceea poza o pui in PA=>Utilizatori&Grupuri=>Ranguri=>Administrarea rangurilor=>Dai modifica pe un rang=>Si la URL al imaginii Rangului pui linkul catre imagine.
Sper ca te-am ajutat.
Sper ca te-am ajutat.
LOL Doamne. Eu ma chinui sa va spun ca nu e vorba de rang-uri si voi . Acolo cum am intrat Aveam un msj si administratoru ma pus in acel grup si mi-a pus si poza. alt tip avea 2 mesaje si era pus Nou venit. Asta era. Unele sunt puse ranguri , altele alfel . nu stiu . Rog pe elzidor sau cum te numesti sa imi raspunzi, tu chiar le ai
Daca te referi de sub rangul Server Admin poza aia cu 2 oameni si scrie Server Admin(nu poza mare, aia mai mica) atunci e ceea ce am spus mai sus.
Ultima editare efectuata de catre Dj AlEx in Lun Apr 13, 2009 6:30 pm, editata de 1 ori
ok man, mersi. dar la cei noi veniti care nu isi pun inca un avatar, pot sa le pun eu un avatar? raspunde-mi pls
Da poti pune , intri in : Panou de administrare - Afisare - Avataruri - Galerie de avataruri - Administrarea avatarurilor - Avatar din origine. Copiati/intoduceti adresa imaginii in campul liber. Daca nu doriti aceasta optiune, lasati campul liber. , pui link de la avatar si gata !
taZyk- Membru activ
Varsta : 32
Data înscrierii : 15/01/2009
Mulțumiri : 0
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum fac sa imi arate forum , membri , grupuri etc ca in poza
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Cum sa fac sa pun o poza numai pentru vizitatori
» Poza pentru pop-up de intampinare
» Permisiuni diferite pentru grupuri in privinta icon-urilor pentru mesaje
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Cum sa fac sa pun o poza numai pentru vizitatori
» Poza pentru pop-up de intampinare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum