Ce reprezinta aceste balize de cod [wow] [/wow]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ce reprezinta aceste balize de cod [wow] [/wow]
Rezumarea primului mesaj :
As vrea sa stiu ce reprezinta acest cod
[wow]text[/wow]
Am dat cautare dar nam gasit nimic.
Si nici aici nu lam gasit
Multumesc !
As vrea sa stiu ce reprezinta acest cod
[wow]text[/wow]
- Cod:
[wow]text[/wow]
Am dat cautare dar nam gasit nimic.
Si nici aici nu lam gasit
Multumesc !
Vizitato- Vizitator
Re: Ce reprezinta aceste balize de cod [wow] [/wow]
slg,
tu daca vrei sa inventezi ceva, orice: un joc, o definitie, un semn ... il pui in mesaj si langa pui acel cod cu semnul intrebari. In interiorul codului explici ce reprezinta jocul tau,, definitia, semnul, etc.
E identic cu semnul intrebarii din panoul de administrare. Uita-te in PA >> General >> Configurare si vei vedea destule astfel de semne. Daca pui mouse-ul pe semnele de intrebare, primesti detalii legate de noitiunea de acolo. La fel poti folosi si tu.
Exemplu:
De maine toata lumea se imbraca in debara [wow]incapere predestinata depozitarii obiectelor casnice[/wow]. Alt exemplu n-am
tu daca vrei sa inventezi ceva, orice: un joc, o definitie, un semn ... il pui in mesaj si langa pui acel cod cu semnul intrebari. In interiorul codului explici ce reprezinta jocul tau,, definitia, semnul, etc.
E identic cu semnul intrebarii din panoul de administrare. Uita-te in PA >> General >> Configurare si vei vedea destule astfel de semne. Daca pui mouse-ul pe semnele de intrebare, primesti detalii legate de noitiunea de acolo. La fel poti folosi si tu.
Exemplu:
De maine toata lumea se imbraca in debara [wow]incapere predestinata depozitarii obiectelor casnice[/wow]. Alt exemplu n-am
Deci... e pentru jocuri ?
Atata tot ?
Atata tot ?
Vizitato- Vizitator
Ar mai avea o utilitate, cred, dar nu stiu cum s-ar putea face un astfel de script, ca nu ma pricep.
Cu ajutorul unui script, sa se inlocuiasca automat o adresa sau o imagine, sau ceva care nu mai exista, sau a fost sters, cu acel semn de intrebare, si punind mouse-ul pe el sa se vada ce lipseste din locul respectiv.
Nu stiu daca e posibil, dar eu la asa ceva l-as folosi.
Cu ajutorul unui script, sa se inlocuiasca automat o adresa sau o imagine, sau ceva care nu mai exista, sau a fost sters, cu acel semn de intrebare, si punind mouse-ul pe el sa se vada ce lipseste din locul respectiv.
Nu stiu daca e posibil, dar eu la asa ceva l-as folosi.
Coduri BB merg in el
Dar imi apare o sageata la urma cand folosesc
[wow]Forumgratuit[/wow]
Dar imi apare o sageata la urma cand folosesc
[wow]Forumgratuit[/wow]
- Cod:
[wow][u][i]Forumgratuit[/i][/u][/wow]
Vizitato- Vizitator
sLg acel cod il poti folosi in multe cazuri,jcouri,definiti,anunturi etc se poate folosi in multe domeni asa cum a zis si campionatuldewhist!
Fifa 09[wow]In acest an se va lansa un nou joc care se numeste fifa09[/wow]
Ai intels acum?
EDIT -
Da merg si alte coduri uite un exemplu!
[wow]Forumgratuit[/wow]
Fifa 09[wow]In acest an se va lansa un nou joc care se numeste fifa09[/wow]
Ai intels acum?
EDIT -
Da merg si alte coduri uite un exemplu!
[wow]Forumgratuit[/wow]
Ultima editare efectuata de catre css in Mar Apr 14, 2009 11:01 am, editata de 1 ori
Si cum fac sa nu apara in fata item not found ?
Vizitato- Vizitator
Pai tocmai pt "item not found" e codul. De aceea cred ca este pt semnalarea unor lipsuri mai degraba decit pentru sublinierea unor mesaje.
Mda mam lamurit cat de cat
Puteti inchide topic
Puteti inchide topic
Vizitato- Vizitator
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum