Adresa forumului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Adresa forumului Empty Adresa forumului

Mesaj Scris de Admin la data de 21.02.08 12:20

Adresa forumului


1. Cum comunicam adresa forumului ?

Cand dati adresa forumului dvs., in special pentru referentiere, dati adresa cea mai simpla posibila : http://numeleforumului.forumgratuit.ro fara nimic altceva dupa.

2. Se poate schimba adresa forumului ?

Da, se poate schimba adresa forumului de catre fondatorul acestuia.
Pentru a schimba adresa, intrati in:
Panou de Administrare -> General -> Forum -> Adresa Internet a forumului

Daca doriti sa schimbati doar prima parte a adresei - numele (subdomeniul) ales de dumneavoastra la crearea forumului - atunci puteti sa adaugati noul nume pe care il doriti in campul "Modificare rapida a numelui de forum" dupa cum se vede si in imaginea urmatoare :
Adresa forumului Adresa11


Daca doriti sa schimbati partea de la sfarsitul adresei  - subdomeniul - atunci alegeti din listele oferite mai jos, fie din "Alegere pe categorie" fie din "Alegere in ordine alfabetica"
Domeniile sunt acelasi in ambele liste singurul lucru care difera este modul in care sunt catalogate pentru a facilita cautarea pentru utilizatori.

Adresa forumului Nume_f10

Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti numele pe care il doriti si sa dati click pe "Ok". Pe pagina urmatoare veti putea sa va alegeti un nume personalizat sau un nou nume de domeniu la fel cum este prezentat si in imaginea de mai jos :

Adresa forumului Adresa12

Dupa ce v-ati ales numele domeniului dati click pe "Inregistrare"

Important!
 Sageată Amintiti-va ca este o adresa de internet: nu pot exista spatii intre cuvinte sau ‘ . / iar accentele sau diacriticele sunt interzise si ele. Daca doriti sa separati cuvintele utilizati -.
 Sageată Adresa nu trebuie sa fie prea lunga sau prea complicata (mai putin de 25 caractere) altfel nu sunt sanse sa fie retinuta.
 Sageată Pentru a-i preveni pe membri de schimbare nu este nevoie sa asteptati ca schimbarea sa fie facuta. Trimiteti-le un mesaj privat in masa sau un newsletter cu adresa noua care trebuie folosita atunci cand cealalta nu mai functioneaza.
 Sageată  Trebuie sa asteptati minim 5 minute dupa ce ati schimbat adresa forumului daca doriti sa o schimbati din nou.
 Sageată Lista domeniilor disponibile poate sa difere functie de limba forumului. Daca nu gasiti in liste domeniul dorit, poate fi din cauza ca trebuie sa alegeti o alta limba ca limba standard a forumului. O data adresa modificata, puteti sa schimbati oricind limba standard fara ca adresa forumului sa aiba de suferit.

Idee Si nu uitati mai ales sa faceti schimbarile necesare in cataloagele si pe site-urile unde v-ati referentiat forumul.Numai bine,
Echipa Forumgratuit


Tutorial scris de The Godfather, tradus de lexa.
Ultima actualizare: 29.12.2013 ~ Ina

Copyright ˆ Forumgratuit.ro Nici o parte a acestui tutorial nu poate fi reprodusa, transmisa sau stocata in orice forma fara acordul scris al detinatorului dreptului de autor, in conformitate cu articolul L122-1 apartinand ICC.
Admin

Admin
Administrator
Administrator

Mesaje : 889
Data înscrierii : 14/12/2007
Multumiri : 18
Niciun avertisment

https://help.forumgratuit.ro
Admin a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum