Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
Rezumarea primului mesaj :
Observ cu stupoare ca in momentul in care sunt 3 (exemplu) topicuri in care sunt mesaje noi, apar cu alta culoare. Pana aici totul este normal, intru intr-unul dintre ele, citesc mesajul nou si cand revin pe pagina principala nu mai apar celelalte 2 topicuri in care s-a vorbit recent. Aceasta este o problema de la mine sau in general ? Daca este problema doar de la mine, se poate rectifica ?
Multumesc
Observ cu stupoare ca in momentul in care sunt 3 (exemplu) topicuri in care sunt mesaje noi, apar cu alta culoare. Pana aici totul este normal, intru intr-unul dintre ele, citesc mesajul nou si cand revin pe pagina principala nu mai apar celelalte 2 topicuri in care s-a vorbit recent. Aceasta este o problema de la mine sau in general ? Daca este problema doar de la mine, se poate rectifica ?
Multumesc
Re: Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
Eu de cand am schimbat tema nu mai am nici o problema, odata cu tema am pus si imagini noi pentru fiecare lucru (mesaj nou, mesaj citit, etc). Incercati si voi asa ... nu stiu ce sa zic.
Re: Problema cu mesajele noi, observi de pe prima pagina, cand, unde sunt, dar cand te reintorci nu mai apar, apar ca si cand ar fi citite
Ok. Am schimbat absolut toate iconurile de la forumuri, categorii, subiecte. Am folosit pina si un alt host. Rezultatul: NUL.
Se pare ca la mine s-a rezolvat. De cind butonul "mesaje noi" functioneaza ca "mesaje postate de la ultima autentificare", la fel se activeaza si iconurile.
Mai apare la cineva aceasta problema, sau pot inchide topicul?
Mai apare la cineva aceasta problema, sau pot inchide topicul?
Deci, se pare ca s-a rezolvat problema
Topic rezolvat=>Inchis.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Problema punere in pagina ( mesajele o iau razna )
» Nu apar mesajele noi [Categorie pe 2 Forumuri si 2 Coloane]
» Din portal daca dau pe acasa nu-mi apar mesajele noi [R]
» Cand postez un subiect numi apar optiunile !
» Nu mi se vad mesajele de pe pagina de start
» Nu apar mesajele noi [Categorie pe 2 Forumuri si 2 Coloane]
» Din portal daca dau pe acasa nu-mi apar mesajele noi [R]
» Cand postez un subiect numi apar optiunile !
» Nu mi se vad mesajele de pe pagina de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum