Vreau si eu tema zoomles!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Vreau si eu tema zoomles!
Salut as vrea si eu tema counterstrike expanded daca se poate daca stie cineva sa mio lase si mei aici va rog
Re: Vreau si eu tema zoomles!
Topic mutat la Suport pentru site-u Hitskin.com
Poti sa ne dai cateva indicatii despre ea cum ar fi cam ce culori principale are?
Daca ii sti numele presupun ca ai mai vazut-o pe undeva.
Numai bine!
Poti sa ne dai cateva indicatii despre ea cum ar fi cam ce culori principale are?
Daca ii sti numele presupun ca ai mai vazut-o pe undeva.
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
ai incercat sa cauti singur tema ?...
Vizitato- Vizitator
sau daca puteti sa imi dati aceasta tema dar in lo de zoomles comutyti sa scrie site meu!cum pot face asta!
Tema este aceasta:
http://ro.hitskin.com/cautare-tema/zoomles-1-132797.htm
Dar ca sa schimbi logo-ul trebuie sa iti faci tu altul si sa il pui in locul celui vechi
Numai bine!
http://ro.hitskin.com/cautare-tema/zoomles-1-132797.htm
Dar ca sa schimbi logo-ul trebuie sa iti faci tu altul si sa il pui in locul celui vechi
Numai bine!
Vizitato- Vizitator
Si linku dat de 1960 nu am gasit nimic dar orcum mersi 1960 pentru efortu de a cauta!
css:Citeste postul meu de mai sus
Vizitato- Vizitator
Cu placere
Consider topicul rezolvat, asa ca i-am schimbat titlul.
Daca gasesti mai multe informatii despre tema pe care o doreai de la inceput, fa un topic nou
Consider topicul rezolvat, asa ca i-am schimbat titlul.
Daca gasesti mai multe informatii despre tema pe care o doreai de la inceput, fa un topic nou
Vizitato- Vizitator
Prea vreti mura'n'gura totul.
Daca aveai curiozitatea sa intri in al doilea link din lista , in pozitia a treia , descopereai acea tema.
Dar imi pierd timpul inutil cu voi.Nu mai se repeta. Din greseli invata omul ( sa nu mai fie saritor )
Daca aveai curiozitatea sa intri in al doilea link din lista , in pozitia a treia , descopereai acea tema.
Dar imi pierd timpul inutil cu voi.Nu mai se repeta. Din greseli invata omul ( sa nu mai fie saritor )
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Suport pentru site-ul Hitskin.com :: Arhiva intrebari despre Hitskin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum