Propunere Top Forumuri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
vreti acest concurs ?
Propunere Top Forumuri
Rezumarea primului mesaj :
Stiu ca exista cand intri pe forumgratuit.ro direct rank`u celor mai populoate sau care au venit cei mai multi a forumurilor ...
da ce ziceti sa facem un concurs si forumu cu cele mai multe voturi sa aiba un banner care sa fie atasat o saptamana jos pe support.forumgratuit sau chiar pe forumgratuit.ro sau castigatorului sa ii dati un domeniu .com ;-) ?
Stiu ca exista cand intri pe forumgratuit.ro direct rank`u celor mai populoate sau care au venit cei mai multi a forumurilor ...
da ce ziceti sa facem un concurs si forumu cu cele mai multe voturi sa aiba un banner care sa fie atasat o saptamana jos pe support.forumgratuit sau chiar pe forumgratuit.ro sau castigatorului sa ii dati un domeniu .com ;-) ?
Re: Propunere Top Forumuri
1960 a scris:iti doresc succes in continuare.
in privinta sondajului , imi mentin pozitia, adica nu.
o zi buna.
De aceiasi parere cu 1960 Nu.
Acum nu mi-o luati in nume de rau .
NekFun a scris:Stiu ca exista cand intri pe forumgratuit.ro direct rank`u celor mai populoate sau care au venit cei mai multi a forumurilor ...
asha a fost shi pe nu dau nume
cu banner sa intre lumea
dar totushi domeniu pe .com ???
asha sa faca reclama la forumu tau timp de o sapt ar fi mai bine dar nu )) domeniu
dak iti iei domeniu shi nu cunoaste lume ce crezi ca intra ?
Jack a scris:1960 a scris:iti doresc succes in continuare.
in privinta sondajului , imi mentin pozitia, adica nu.
o zi buna.
De aceiasi parere cu 1960 Nu.
Acum nu mi-o luati in nume de rau .
fiecare cu propunerea lui nu zice nimeni nimic
*** Propunerea dumnevoastra u poate fi realizata
*** Topic inchis si trimis in arhiva
*** Topic inchis si trimis in arhiva
S-a introdus concursul Forumul lunii -> sugestie implementata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Propunere pentru forumuri
» Propunere Secțiunea „promovare forumuri”
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Topic pentru curatare
» Propunere Secțiunea „promovare forumuri”
» Setari pentru o categorie cu 2 coloane cu cate 2 forumuri [sub-forumuri dezordonate]
» Cum pot sa imi pun forumul la "Promovare forumuri (numai forumuri Forumgratuit)"
» Topic pentru curatare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum