Categorie html ,sub-html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
doriti
Categorie html ,sub-html
Rezumarea primului mesaj :
HTML Administrare pagini HTML
as dori sa se creeze mai multe pagini html intr-o categorie de ex .tutoriale cs (cea ce explica pe scurt in toate sub-html) dupa acea ce se discuta pe scurt sa pun linkuri pe lung in acea categorie ....tot trebe sa caut acel html in 60 de html incurcate acolo.
pe scurt sa apara ca in categori si forumuri si paginile html doar in administrarea panoului ...
HTML Administrare pagini HTML
as dori sa se creeze mai multe pagini html intr-o categorie de ex .tutoriale cs (cea ce explica pe scurt in toate sub-html) dupa acea ce se discuta pe scurt sa pun linkuri pe lung in acea categorie ....tot trebe sa caut acel html in 60 de html incurcate acolo.
pe scurt sa apara ca in categori si forumuri si paginile html doar in administrarea panoului ...
Re: Categorie html ,sub-html
? gata ..
dany:Sugestiile nu se accepta asa repede de catre un administrator.
Dupa cum vezi in sondaj predomina voturile cu nu.Mai asteapta pana iti raspunde un administrator cu decizia finala
O zi buna!
Dupa cum vezi in sondaj predomina voturile cu nu.Mai asteapta pana iti raspunde un administrator cu decizia finala
O zi buna!
Vizitato- Vizitator
Votez nu, nu mi se pare ceva important
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Nu e foarte important ceea ce spuneti, deci nu!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Am votat: Nu
Organizare = economisire mare de timp...Pentru cei care au foarte multe pagini html făcute (ex. eu) ii le sunt mult mai ușor de cautat la nevoie, nu bâjbâind prin n pagini pana dai de cea dorita...am avut cândva tentativa de a face un asemenea sondaj dar parca presimțeam predominarea votului nu (motivul este lesne de înțeles).
Votul meu merge spre un mare DA (d-ar valora măcar 10 voturi ! ).
Votul meu merge spre un mare DA (d-ar valora măcar 10 voturi ! ).
ali- Membru Forumgratuit
Varsta : 35
Localizare : Timisoara
Data înscrierii : 15/08/2010
Nu atit de complicat, insa o gestiune pe teme a paginilor HTML ar fi de dorit. Eu votez Da si nu pot decit sa presupun ca persoanele care au votat nu nu au avut rabdare sa citeasca in amanunt propunerea.
Imaginati-va cum ar fi daca si forumurile ar fi la fel in PA, in haos si fara a fi grupate in categorii?
Probabil ca neavind multe pagini HTML active nu ati considerat interesant subiectul...
Imaginati-va cum ar fi daca si forumurile ar fi la fel in PA, in haos si fara a fi grupate in categorii?
Probabil ca neavind multe pagini HTML active nu ati considerat interesant subiectul...
Desi voturile resping aceasta propunere, eu cred ca este utila, in orice caz mai utila decit multe altele in care s-a votat pro.
Asa ca o voi inchide si o voi lasa in grupul celor ce vor fi transmise catre tehnicieni.
Asa ca o voi inchide si o voi lasa in grupul celor ce vor fi transmise catre tehnicieni.
Asa cum veti vedea in tutorialul despre paginile HTML care va fi actualizat in urmatoarele citeva minute, este suficient sa alegeti un titlu semnificativ pentru paginile dumneavoastra pentru a le putea sorta dupa dorinta.
De pilda, daca doriti sa aveti o categorie "Galerie", este suficient sa creati paginile cu numele: "Galerie - album 1", "Galerie - album 2" si asa mai departe. Tineti cont si de faptul ca titlul este afisat de browser la accesarea paginii. Cind le cautati, sortati paginile dupa titlu si ati rezolvat problema.
La fel, daca doriti sa folositi titluri care nu au nimic in comun cu gruparea categoriilor, puteti sa creati un set/categorie de pagini una dupa alta intr-o perioada scurta de timp. Sortind dupa data creatiei, le veti gasi grupate pe toate.
Optiune implementata.
De pilda, daca doriti sa aveti o categorie "Galerie", este suficient sa creati paginile cu numele: "Galerie - album 1", "Galerie - album 2" si asa mai departe. Tineti cont si de faptul ca titlul este afisat de browser la accesarea paginii. Cind le cautati, sortati paginile dupa titlu si ati rezolvat problema.
La fel, daca doriti sa folositi titluri care nu au nimic in comun cu gruparea categoriilor, puteti sa creati un set/categorie de pagini una dupa alta intr-o perioada scurta de timp. Sortind dupa data creatiei, le veti gasi grupate pe toate.
Optiune implementata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Administrare pagini HTML - cod HTML prea lung
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» HTML Help
» HTML, CSS, PHP
» html in php
» Unde pun un cod HTML pentru o pagina HTML?
» HTML Help
» HTML, CSS, PHP
» html in php
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum