Forum gratuit ESTE VARZA
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Forum gratuit ESTE VARZA
Sa le transmita cineva sefilor din Polonia sau Franta sau pe unde naiba mai au sediu acum ca FORUM GRATUIT E O PLATFOPRMA VARZA. Nu exista reguli pentru adminii si moderatorii foumurilor. Drept urmare se permite tot felul de tampenii ca de exemplu razbunari copilaresti. Sa iti iei ban pe forum fara ca in fapt sa fi incalcat regulile forumului sau mai nou pe un forum unde am fost banat degeaba m-au debanat dar mi-au impus limita de o ora/zi si bot de supraveghere.
Si totul a porit de la fapul ca i-am dat report pe whatsapp unui membru a forumului care ma injura si ma jignea pe whatsapp.
Si totul a porit de la fapul ca i-am dat report pe whatsapp unui membru a forumului care ma injura si ma jignea pe whatsapp.
Re: Forum gratuit ESTE VARZA
Alethia a scris:Sa le transmita cineva sefilor din Polonia sau Franta sau pe unde naiba mai au sediu acum ca FORUM GRATUIT E O PLATFOPRMA VARZA. Nu exista reguli pentru adminii si moderatorii foumurilor. Drept urmare se permite tot felul de tampenii ca de exemplu razbunari copilaresti. Sa iti iei ban pe forum fara ca in fapt sa fi incalcat regulile forumului sau mai nou pe un forum unde am fost banat degeaba m-au debanat dar mi-au impus limita de o ora/zi si bot de supraveghere.
Salut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link],
Țin să vă reamintesc că forumul vostru nu este creeat pe platforma Forumgratuit orice problemă care o aveți, aveți forumul de suport englezesc la dispoziție.
P.S: Forumurile de suport nu sunt făcute pentru reclamații
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Unstoppable Mind apreciază acest mesaj
Da, pentru ca asa rezolva el problema. Daca încalcă regulile și face scandal pe tot forumul, asa face. Măcar nu ii mai da idei sa nu avem treaba și cu aia din Anglia.
Dacă aveți chef de războaie vă rog să o faceți în mesaje private pe forumul vostru, la a-3-a abatere de făcut topic-uri în prostie va trebui să îi înterzic access-ul de a mai posta pe forum.Unstoppable Mind a scris:Da, pentru ca asa rezolva el problema. Daca încalcă regulile și face scandal pe tot forumul, asa face. Măcar nu ii mai da idei sa nu avem treaba și cu aia din Anglia.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Unstoppable Mind apreciază acest mesaj
Subiecte similare
» din: Cum scot de pe forumul meu astea creeaza un forum | phpBB | Forum gratuit de suport
» Este vreo problemă cumva pe toate forumurile forum gratuit?
» Cineva a facut o tema si a adaugat ceva in css sub Creeaza un forum gratuit etc. si asa vrea sa stiu daca este voie
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
» Este vreo problemă cumva pe toate forumurile forum gratuit?
» Cineva a facut o tema si a adaugat ceva in css sub Creeaza un forum gratuit etc. si asa vrea sa stiu daca este voie
» +Cat timp este valabil forumul gratuit?
» Script pentru adaugarea unei imagini sub footer-ul "creeaza un forum | Forum gratuit de suport ... "unui forum phpBB3
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum