Schimbare administrator fondator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Schimbare administrator fondator
Bună ziua! As dori sa predau unui alt administrator titlul si privilegiile de fondator dar sa ne pastram activitatea pe forum. Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Ultima editare efectuata de catre misudobre in Sam Feb 12, 2022 4:30 pm, editata de 1 ori
Re: Schimbare administrator fondator
Salutare, va referiti la contul principal cu full acces ?
Puteti sa oferiti parola altfel nu se poate
Numai bine
Numai bine
Petronel a scris:Salutare, va referiti la contul principal cu full acces ?
Numai bine
Ok, merci, nu ma ajuta pentru ca se transfera si activitatea in acelasi timp. Dar daca eu, ca administrator fondator imi sterg contul, oare privilegiul de fondator nu se transfera automat celui mai vechi membru?
misudobre a scris:Petronel a scris:Salutare, va referiti la contul principal cu full acces ?
Numai bine
Ok, merci, nu ma ajuta pentru ca se transfera si activitatea in acelasi timp. Dar daca eu, ca administrator fondator imi sterg contul, oare privilegiul de fondator nu se transfera automat celui mai vechi membru?
Din pacate nu puteti sa stergeti contul, nu aveti decat sa lasati contu doar pentru accese full si cam atat si sa-si continue activitatea pe contul personal.
misudobre apreciază acest mesaj
Subiecte similare
» Pot sa ma fac fondator?
» Semnatura Fondator
» Blocare profil fondator.
» Preblema rangul "Fondator".
» Modificarea administratorului fondator
» Semnatura Fondator
» Blocare profil fondator.
» Preblema rangul "Fondator".
» Modificarea administratorului fondator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum