Se pot lasa mesaje la portal ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Se pot lasa mesaje la portal ? [R]
Am si eu o intrebare
Daca se pot lasa mesaje / reply la portal intrun wedget ?
Daca da spunetimi va rog cum fac
Daca nu ... asta e
Daca se pot lasa mesaje / reply la portal intrun wedget ?
Daca da spunetimi va rog cum fac
Daca nu ... asta e
Vizitato- Vizitator
Re: Se pot lasa mesaje la portal ? [R]
Userii normali nu pot lasa comentarii widget-urilor dar daca doresti cum este aici pe portal cu widget-ul "News", atunci trebuie sa faci urmatoarea setare:
PA=>Module=>Gestiunea widget-urilor portalului=>Structura=>News=>Modifica.
PA=>Module=>Gestiunea widget-urilor portalului=>Structura=>News=>Modifica.
Vizitato- Vizitator
aham
am vazut
multumesc
poti inchide topic
am vazut
multumesc
poti inchide topic
Vizitato- Vizitator
Cu placere
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Din moment ce acest topic pare a fi rezolvat, il voi inchide si il voi marca [Rezolvat]
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu ma lasa sa folosesc html in mesaje
» O eroare care nu te lasa sa vezi butoanele si care ingusteaza casuta de mesaje
» cum pot pune la portal sa ti se vada profilul cate mesaje ai poza ca la portalul de pe forum gratuit
» butonul mesaje noi mesaje proprii si mesaje la care nu s-a raspuns intr-un chenar
» Nu se lasa space intre cuvinte
» O eroare care nu te lasa sa vezi butoanele si care ingusteaza casuta de mesaje
» cum pot pune la portal sa ti se vada profilul cate mesaje ai poza ca la portalul de pe forum gratuit
» butonul mesaje noi mesaje proprii si mesaje la care nu s-a raspuns intr-un chenar
» Nu se lasa space intre cuvinte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum