Am o problema cu HTTPS
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Am o problema cu HTTPS
Am cumparat pachetul de Premium si bine inteles si un domeniu, insa cand intra cineva pe Forum precum si eu scrie ca e nesecurizat, ce pot face?
Ultima editare efectuata de catre NeaMihai in Joi Noi 04, 2021 7:25 pm, editata de 1 ori
Re: Am o problema cu HTTPS
Salut,
Precizați vă rog adresa forumului, pentru a face o verificare
Precizați vă rog adresa forumului, pentru a face o verificare
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
S-a rezolvat. Mulțumesc Mihai
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Revizuire Complexa: https://4en3rgy.forummo.com
» FaceYourManga a fost optimizat pentru forumurile HTTPS
» Certificat SSL: Ghid pentru o migrare de succes a forumului la HTTPS
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema CSS
» FaceYourManga a fost optimizat pentru forumurile HTTPS
» Certificat SSL: Ghid pentru o migrare de succes a forumului la HTTPS
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema CSS
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum