cont de admin inactiv
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cont de admin inactiv
prin 2013 am creat un forum, https://povesti-intunecate.forumgratuit.ro/
nu pot sa ma mai conectez la el si nici sa mi recuperez parola. ma poate ajuta cineva pls?
nu pot sa ma mai conectez la el si nici sa mi recuperez parola. ma poate ajuta cineva pls?
Re: cont de admin inactiv
Bună @Alexa,
îți mulțumim că ai făcut cont pe forumul nostru de suport Forumgratuit
Am primit și mesaju tău privat, legat de asta... dorești și schimbarea emailului de yahoo, sau încă mai ai acces la acel cont?
Dacă dorești schimbarea, specifică te rog noua adresă de e-mail la care ai acces... (în mesaj privat)
Numai bine,
Mihai
Edit: => subiect mutat în secțiunea corespunzătoare.
îți mulțumim că ai făcut cont pe forumul nostru de suport Forumgratuit
Am primit și mesaju tău privat, legat de asta... dorești și schimbarea emailului de yahoo, sau încă mai ai acces la acel cont?
Dacă dorești schimbarea, specifică te rog noua adresă de e-mail la care ai acces... (în mesaj privat)
Numai bine,
Mihai
Edit: => subiect mutat în secțiunea corespunzătoare.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Buna, inca am contul de mail de atunci.
Dorești să dezactivez opțiunea trimiterii unei noi parole, ca tu să să îți resetezi parola, sau dorești să o fac eu?Alexa a scris:Buna, inca am contul de mail de atunci.
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
poti s o faci tu daca nu te deranjeaza.
Ați primit pe adresa de yahoo, un link, pentru a va seta o nouă parolă, și pentru a vă conecta pe forum!Alexa a scris:poti s o faci tu daca nu te deranjeaza.
Reveniți cu un răspuns, dacă problema s-a rezolvat, sau dacă aveți nevoie să adăugați mai multe detalii!
O seară bună,
Mihai
Nu ofer suport prin PM!
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» admin inactiv
» Cont inactiv
» Forum inactiv, preluare
» Link inactiv la activarea contului
» Cum pot da admin la membri?
» Cont inactiv
» Forum inactiv, preluare
» Link inactiv la activarea contului
» Cum pot da admin la membri?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum