Recuperare forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Recuperare forum
Detaliile problemei
Versiunea forumului:NaN
Problema se manifestă:
NaN
Permisiuni pe forum:
NaN
Adresa forumului:
NaN
Descrierea problemei
Salut, acum ceva vreme in urma am detinut un forum http://resurse-cs.dust.tv/ (avea adresa) dar se pare ca a fost sters...
Versiunea forumului era phpbb2. Va rog sa ma ajutati in recuperarea acestuia.
Ultima editare efectuata de catre tgzgaming in Dum Mar 21, 2021 8:38 pm, editata de 1 ori
Re: Recuperare forum
Salut,
Voi verifica forumul dvs. cu adresele de e-mail care mileați dat, și voi reveni cu un răspuns!
Numai bine!
Voi verifica forumul dvs. cu adresele de e-mail care mileați dat, și voi reveni cu un răspuns!
Numai bine!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Revin cu un răspuns: am găsit adresa forumului dvs.: https://resurse-cs.forumgratuit.ro/
Ca să înțeleg: Ultimul mesaj privat dvs. cu adresa de yahoo e-mail, numai aveți acces la acel cont de e-mail?
Ca să înțeleg: Ultimul mesaj privat dvs. cu adresa de yahoo e-mail, numai aveți acces la acel cont de e-mail?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Salut MihaiMihai a scris:Revin cu un răspuns: am găsit adresa forumului dvs.: https://resurse-cs.forumgratuit.ro/
Iti multumesc frumos. M-am conectat la forum dar as vrea sa te rog sa schimb adresa de e-mail fondatoare daca se poate..
Salut
Am observat că v-ați conectat deja pe forum, deci problema s-a rezolvat!
Pentru schimbarea adresei de e-mail:
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Căutați numele dvs. ~> Și schimbați cu adresa de e-mail care miați precizato în mesaj privat
Salutări
Panou de Administrare ~> Utilizatori & Grupuri ~> Căutați numele dvs. ~> Și schimbați cu adresa de e-mail care miați precizato în mesaj privat
Salutări
Nu ofer suport prin PM!
Multumesc frumos. Iar pentru celalalt Pm se poate face ceva ?Mihai a scris:Salut
Salutări
Voi creea un topic, legat de ce miați dat dvs. pentru forumul care îl doriți, și va trebui să îl citiți!
Nu ofer suport prin PM!
Am citit pe forum despre preluarea unui forum dar din pacate , conturile de pe adresa respectiva se activeaza doar de catre administrator iar acesta fiind inactiv de multa vreme ... nu pot sa activez contul sa postez sau sa mai fac nu stiu ce... Astept acel post pe care o sa il faci. Multumesc si o seara buna iti doresc.Mihai a scris:Voi creea un topic, legat de ce miați dat dvs. pentru forumul care îl doriți, și va trebui să îl citiți!
Rezolvat.
Nu ofer suport prin PM!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme de conexiune :: Arhiva probleme de conexiune
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum