Profil deformat in versiunea AwesomeBB
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Profil deformat in versiunea AwesomeBB
Detaliile problemei
Versiunea forumului:Problema se manifestă:
Permisiuni pe forum: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Adresa forumului: AwesomeBB
Descrierea problemei
Am o problema la scriptul de la profil, deoarece doar la postarile administratorului principal, se deformeaza profilu.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Re: Profil deformat in versiunea AwesomeBB
Bună,
Pentru a te ajuta, avem nevoie, să scoți mesajul de lucru, de la tine după site!
Pentru a te ajuta, avem nevoie, să scoți mesajul de lucru, de la tine după site!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Mihai a scris:Bună,
Scuze am uitat de configurare, l-am scos!
Am sesizat ca uneori prezenta semnaturii modifica postarea si profilul, si am eliminat-o. Dar as dori totusi sa stiu daca se poate rezolva problema.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Acum apar bine posturile, deoarece am eliminat semnatura de tot. Dar as dori sa stiu daca se poate rezolva cumva problema ca profilul sa poata contine si o semnatura, eventual.
Salutare !
In primul rand doresc sa va spun ca nu ma pricep la coduri, doar le interpretez.
Am stat doua zile pe toate forumurile (forumgratuit) cele arabe, rusesti, frantuzesti... majoritatea au aceasi problema.
Am dezactivat si add blocker.
1) dupa conectare, meniul din stanga este gol.
2) userii nu se pot conecta. Si invers userii care sunt conectati nu se pot deconecta (lipseste butonul de deconectare(care ar trebui sa fie in meniul de botificare al profilului)
3) pictograma clopotului (Notificare) deschide un meniu gol (ca cel al profilului);
Stie cineva cum sa rezolv aceasta problema, mai ales ca sunt noob
In primul rand doresc sa va spun ca nu ma pricep la coduri, doar le interpretez.
Am stat doua zile pe toate forumurile (forumgratuit) cele arabe, rusesti, frantuzesti... majoritatea au aceasi problema.
2) userii nu se pot conecta. Si invers userii care sunt conectati nu se pot deconecta (lipseste butonul de deconectare(care ar trebui sa fie in meniul de botificare al profilului)
3) pictograma clopotului (Notificare) deschide un meniu gol (ca cel al profilului);
Salut,Miauti a scris:Salutare !
După cum am precizat, am să te rog să faci un topic nou, și să precizezi problema ta!
Nu ofer suport prin PM!
Kara a scris:Acum apar bine posturile, deoarece am eliminat semnatura de tot. Dar as dori sa stiu daca se poate rezolva cumva problema ca profilul sa poata contine si o semnatura, eventual.
Hai să îți mai explic o dată, poate nu ai înțeles!
În acest topic creeat de dvs. se vede că este folosit un tabel de anunțuri: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
în schimb în acest topic, nu este folosit nici un tabel de anunțuri, sau orice alt tabel: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sfatul meu este să încercați să numai folosiți tabele de astfel de genu, deoarece nu dă bine pe versiuni noi de forumgratuit (mai ales AwesomeBB), care în momentu de față, nu a ieșit din varianta de beta!
O altă semnătură, care doriți să o băgați, ar fii acesta de la mine (de pe forumul personal):
- Cod:
<div align="center"><table style="padding: 0px 0px;background: #2d79da;width: 400px;height: 30px;"><tbody><tr><td><div align="center"><strong><font color="#FAFAFA">Board Administrator - Admin</font></strong></div></td></tr></tbody></table><table style="padding: 0px 0px;background: #fbfbfb;width: 400px;border: 1px solid #2d79da;"><tbody><tr><td><div align="center"><strong><a href="/f11-probleme-legate-de-coduri"><i class="fa fa-code"></i> Probleme legate de coduri</a><br><a href="/f7-probleme-legate-de-un-script-cod"><i class="fa fa-exclamation-triangle"></i> Erori găsite în template-uri</a><br><a href="/f13-probleme-si-intrebari"><i class="fa fa-question-circle"></i> Probleme și Întrebări</a><br><a href="/f14-probleme-tehnice-de-nivel-general"><i class="fa fa-wrench"></i> Probleme tehnice de nivel general</a></strong></td></tr></tbody></table></div>
Nu ofer suport prin PM!
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Informații: conectați fereastra pop-up pentru versiunea AwesomeBB
» Aspect "Subiect nou" deformat
» Profil in mesaje deformat
» Forum deformat
» Forum deformat.
» Aspect "Subiect nou" deformat
» Profil in mesaje deformat
» Forum deformat
» Forum deformat.
Pagina 1 din 1