Problema Widgets
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Widgets
Detalii despre întrebări
URL-ul forumului: https://cr4ckingworld.net/
Versiunea forumului: phpBB3
Descriere
Salut am o problema la widgets am folosit scriptul pentru a elimina widget-urile si de a aparea doar pe prima pagina.. insa am o problema
in locul widgets-urilor ramne spatiu gol si este deranjant vreau sa fac sa revina la loc gen pe full sa dispara spatiu acela.
POZA:
Re: Problema Widgets
Bună dimineața,
Am intrat pe forum-ul dvs., și se pare că widget-urile sunt la locu lor, s-a rezolvat problema? sau doriți, să mai adăugați ceva detalii?
Am intrat pe forum-ul dvs., și se pare că widget-urile sunt la locu lor, s-a rezolvat problema? sau doriți, să mai adăugați ceva detalii?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Mihai a scris:Bună dimineața,
Da...
Vreau sa scap de acel spatiu gol.
Mă scuzați, dar nu am văzut poza, acum am reintrat pe forum-ul dvs. și întradevăr, acel spațiu cauzează o mică problemă
Adăugați acest cod în Foaie de stil CSS, și spuneți-mi dacă funcționează:
Adăugați acest cod în Foaie de stil CSS, și spuneți-mi dacă funcționează:
- Cod:
#content-container div#content {
margin-right: 10px;
}
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
încercați și acest cod:
- Cod:
#content-container div#content {
margin-right: 195px;
}
Nu ofer suport prin PM!
in continuare ramane spatiu gol.....
Anii trec si oameniii cu experienta au plecat si numai revin pe forumgratuit.....
Salut Marius,adauga acest cod css
- Cod:
#content-container div#content{
width: 100%;
}
.forabg{
}
mr.franta a scris:Anii trec si oameniii cu experienta au plecat si numai revin pe forumgratuit.....
- Cod:
#content-container div#content{
width: 100%;
}
.forabg{
}
Merge doar ca in continuare imi apare chatboxu pe widgets si arata naspa poti intra sa vezi cum arata daca nu intelegi la ce ma refer .
A trebuit sa imi fac cont pentru ca nu vedeam si chat-ul.
Adaiga si acet cod css
Adaiga si acet cod css
- Cod:
.panel.row3{
}
mr.franta a scris:A trebuit sa imi fac cont pentru ca nu vedeam si chat-ul.
Adaiga si acet cod css
- Cod:
.panel.row3{
}
a functionat iti multumesc mult ! numai bine si noroc
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Scripturi /// Widgets de Sarbatori pe Forum
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema CSS
» Problema !
» Problema URL
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema CSS
» Problema !
» Problema URL
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum