VREAU SA STERG FORUMUL, MA INCURCA
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
VREAU SA STERG FORUMUL, MA INCURCA
Rezumarea primului mesaj :
CUM? MULTUMESC?
CUM? MULTUMESC?
bine, cand vine?
fa ceva, trimite-l ca ma apuca calendele grecesti aicisa bre...asa se misca nemtaLAII TAI? CA A MEI SE MISCA...Mihai a scris:Nu acela, trebuia să mai vină unu, cu validarea ștergerii...
Re: VREAU SA STERG FORUMUL, MA INCURCA
Din ce observ, v-ați deconectat, logați-vă,.refaceți pașii iar, și nu vă deconectați!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
bine,s-a facut
cand vine? adica anu asta, vine?Mihai a scris:Nu acela, trebuia să mai vină unu, cu validarea ștergerii...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
va miscati incet...
Mihai a scris:
na uite aici ma incurca...
http://www.rqwork.deasmin a scris:Mihai a scris:️
Stergerea intregului forum
Panou de administrare -> General -> Forum -> Suprimarea forumului |
Daca doriti sa stergeti intregul forum, astfel incit el sa nu mai poata fi disponibil online, trebuie sa fiti administratorul fondator al acestuia.
Veti primi un e-mail de confirmare, continind un link pe care trebuie sa faceti click pentru a valida stergerea definitiva.
Nu ofer suport prin PM!
ma nene eu chiar nu ma scap de voi? ce plm ii asta?Mihai a scris:Verificați și al doilea e-mail, și nu vă deconectați din panou, până nu confirmați validarea!asmin a scris:problema e ca forumul e tot acolo...verifica..ti-am trimis si poza, dupa dezactivare, E TOT ACOLO...la naiba...sunt programator, stergel, la naiba DE ADEVARATELEA
Ce s-a ales de forumul asta ? De cand se adreseaza utilizatorii in felul acesta ? Ca sa nu mai vorbesc ca incalca regulamentul.
Nene, ai facut ce ti s-a zis mai sus ?
da, am facut , am primit si mesaj de comfirmare cum ca gata e sters
de unde e asta, ma nene?!Fantasy a scris:Ce s-a ales de forumul asta ? De cand se adreseaza utilizatorii in felul acesta ? Ca sa nu mai vorbesc ca incalca regulamentul.
sterge-l, te rog amiabil, deocamdata
asmin a scris:de unde e asta, ma nene?!Fantasy a scris:Ce s-a ales de forumul asta ? De cand se adreseaza utilizatorii in felul acesta ? Ca sa nu mai vorbesc ca incalca regulamentul.
Am incercart sa msa loghez sa-l sterg io, DA PAGINA DE LOGIN LIPSESTE, asa ca deocamdata TE ROG sa stergi forumu.
Multumesc
asmin a scris:asmin a scris:de unde e asta, ma nene?!Fantasy a scris:Ce s-a ales de forumul asta ? De cand se adreseaza utilizatorii in felul acesta ? Ca sa nu mai vorbesc ca incalca regulamentul.
Am incercart sa msa loghez sa-l sterg io, DA PAGINA DE LOGIN LIPSESTE, asa ca deocamdata TE ROG sa stergi forumu.(AMIABIL)
Multumesc
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Cum imi sterg forumul?
» Vreau sa sterg bara asta
» Vreau ca forumul sa fie vazut doar de membri
» Nu pot sa sterg forumul
» Cum imi sterg forumul
» Vreau sa sterg bara asta
» Vreau ca forumul sa fie vazut doar de membri
» Nu pot sa sterg forumul
» Cum imi sterg forumul
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum