Problema Forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema Forum
Detalii despre întrebări
URL-ul forumului: https://www-bestgaming.forumgratuit.ro/
Versiunea forumului: phpBB3
Descriere
Salut, am o mica problema si aici .
https://imgur.com/a/bg9WmOG
Cum fac sa pun textul acela de jos mai sus ?
[ltr]Bine ai venit MickyWee[/ltr]
Ultima editare efectuata de catre MickyWee in Joi Iul 09, 2020 8:41 pm, editata de 1 ori
Re: Problema Forum
Salut @MickyWee,
Am probleme la duplicarea problemei dvs. Aveți un cont de test pentru a putea vedea problema?
Am probleme la duplicarea problemei dvs. Aveți un cont de test pentru a putea vedea problema?
Vă rugăm să schimbați titlul subiectului dvs. în ceva care are legătură cu întrebarea dvs. / problemă, astfel încât alți utilizatori să își poată găsi întrebarea / problema folosind motorul de căutare.
|
Salut @MickyWee,
Din câte am putut vedea, această problemă este cauzată de sistemul de sunet la primirea unei notificări. Acest sistem este oarecum problematic în versiunea forumului tău. Prin urmare, vă recomand să utilizați un alt sistem cu același rezultat. Dacă doriți să știți, spuneți-mi acest subiect. Cu toate acestea, dacă preferați să continuați cu cel actual, adăugați acest cod în foaia dvs. de stil CSS:
Te văd!
Chanp
Din câte am putut vedea, această problemă este cauzată de sistemul de sunet la primirea unei notificări. Acest sistem este oarecum problematic în versiunea forumului tău. Prin urmare, vă recomand să utilizați un alt sistem cu același rezultat. Dacă doriți să știți, spuneți-mi acest subiect. Cu toate acestea, dacă preferați să continuați cu cel actual, adăugați acest cod în foaia dvs. de stil CSS:
- Cod:
#fa_menu #fa_welcome {
margin-top: -5px;
line-height: 0;
}
Te văd!
Chanp
Multumesc mult pt ajutor !Chanp a scris:Salut @MickyWee,
- Cod:
#fa_menu #fa_welcome {
margin-top: -5px;
line-height: 0;
}
Te văd!
Chanp
S-a rezolvat problema, am folosit acel cod al dvs.
Se pare ca a functionat <3
Ps: V-am acceptat contul ( Forumgratuit ) pe forum-ul meu .
Problemă rezolvată & subiect arhivat.
|
Subiecte similare
» Problema forum,problema grup ,probleme membri,problema ban
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema Forum.
» Problema forum
» Problema forum
» Problema Forum .Cum fac sa nu mai apara moderatorii pe o categorie/forum?
» Problema Forum.
» Problema forum
» Problema forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum