Butoane Editare profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Butoane Editare profil
Buna, am o problema cu butoanele de la editare profil, adica cele de la Informatii, Avatar, Semnatura, Prieteni etc.
Doar ce am schimbat tema pe forum si acum nu mi le arata. Mentionez ca nu vreau sa fie imagini, ci pur si simplu textul.
Ma gandesc ca problema este tot de undeva din cod, daca nu, e vreo optiune prin panou, dar sincer, nu stiu de unde.
- versiunea forumului: phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs. (Cum se face?)
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu): fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate: nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat: da, dar foarte putin fata de tema originala. Am schimbat opacitatea si am facut niste modificari simple la background ca sa imi arate imaginea care e acum.
- browserul folosit: Chrome
Doar ce am schimbat tema pe forum si acum nu mi le arata. Mentionez ca nu vreau sa fie imagini, ci pur si simplu textul.
Ma gandesc ca problema este tot de undeva din cod, daca nu, e vreo optiune prin panou, dar sincer, nu stiu de unde.
- versiunea forumului: phpBB2
- o captura de ecran cu problema dvs. (Cum se face?)
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu): fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate: nu
- daca aveti sau nu CSS personalizat: da, dar foarte putin fata de tema originala. Am schimbat opacitatea si am facut niste modificari simple la background ca sa imi arate imaginea care e acum.
- browserul folosit: Chrome
Re: Butoane Editare profil
Salut
Eu nu observ problema, vizitând forum-ul dvs. ca și vizitator!
Problema persistă când sunteți pe cont-ul de admin account?
Eu nu observ problema, vizitând forum-ul dvs. ca și vizitator!
Problema persistă când sunteți pe cont-ul de admin account?
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Ca vizitator nu se poate vedea problema pentru ca este vorba despre butoanele de la editarea profilului.
Adica sa zicem ca m-am inscris si vreau sa ma duc sa imi pun avatar si semnatura. Intru pe butonul "Profil" de sub banner, insa cand intru acolo, nu imi apare meniul cu ce pot sa editez la profil.
De exemplu, cum e pe acest forum:
Butoanele astea la mine pe forum apar ca in snipul pe care l-am pus mai sus, practic userul nu poate sa intre sa isi editeze profilul, decat partea de Informatii.
Aveti idee de la ce poate fi? Daca e vreun cod nelalocul lui sau ceva?
Adica sa zicem ca m-am inscris si vreau sa ma duc sa imi pun avatar si semnatura. Intru pe butonul "Profil" de sub banner, insa cand intru acolo, nu imi apare meniul cu ce pot sa editez la profil.
De exemplu, cum e pe acest forum:
Butoanele astea la mine pe forum apar ca in snipul pe care l-am pus mai sus, practic userul nu poate sa intre sa isi editeze profilul, decat partea de Informatii.
Aveti idee de la ce poate fi? Daca e vreun cod nelalocul lui sau ceva?
Salut @Lord.Shiba,
Găsiți și eliminați următorul cod de foaie de stil (CSS):
Găsiți și eliminați următorul cod de foaie de stil (CSS):
- Cod:
.bodyline a.mainmenu:first-child {
display: none!important;
}
Multumesc foarte mult, s-a rezolvat problema!
Problema rezolvată și subiect arhivat.
|
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Subiecte similare
» Editare Profil User
» De ce nu imi apare toata lista de editare la profil? uitaiva in imagine!
» Butoane de la profil se suprapun
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Eroare afisare butoane profil
» De ce nu imi apare toata lista de editare la profil? uitaiva in imagine!
» Butoane de la profil se suprapun
» Modificare profil, apar 2 butoane
» Eroare afisare butoane profil
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum