chenarul forumului mai sus
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
chenarul forumului mai sus
- versiunea forumului; PunBB
- o captura de ecran cu problema dvs; www.b4play.forum.st (se vede pe forum ce vreau sa fac (las si o captura mai jos)
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu); fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate; da
- daca aveti sau nu CSS personalizat; da
- browserul folosit. Opera
Imagine
Ce am in css :
Am incercat sa ma joc cu valorile la margin-top si alte variante dar daca maresc valorile se muta chenarul forumului cu totul (nu doar continutul).
- o captura de ecran cu problema dvs; www.b4play.forum.st (se vede pe forum ce vreau sa fac (las si o captura mai jos)
- statutul dvs. in forum (fondator sau nu); fondator
- daca aveti sau nu template-uri modificate; da
- daca aveti sau nu CSS personalizat; da
- browserul folosit. Opera
Imagine
Ce am in css :
- Cod:
.pun {
width: 1000px;
min-width: 1200px;
border: 1px solid #171717;
background: #1a1a1a;
margin-top: 20px;
border-radius: 5px;
webkit-border-radius: 5px;
moz-border-radius: 5px;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px #888;
-moz-box-shadow: 0 0 10px #888;
-o-box-shadow: 0 0 10px #888;
box-shadow: 0 0 10px #888;
}
Am incercat sa ma joc cu valorile la margin-top si alte variante dar daca maresc valorile se muta chenarul forumului cu totul (nu doar continutul).
Re: chenarul forumului mai sus
Salut
Din ce observ, ce ați desenat în imagine, acelea sunt reclame și singura soluție este prin credite!
Din ce observ, ce ați desenat în imagine, acelea sunt reclame și singura soluție este prin credite!
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Nu exista posibilitatea sa le mut ? Sau sa fac într-un fel sa numai arate asa?...
Forumul Forumurilor Regulile Forumgratuit | Tutoriale | FAQ | Recuperarea parolei pentru forum și unelte |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Bine atunci , multumesc de raspuns
Cu plăcere!
Nu ofer suport prin PM!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum