+ Imaginea de fundal vizibila
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
+ Imaginea de fundal vizibila
Rezumarea primului mesaj :
Va rog frumos sa-mi spuneti cum sa fac imaginea de pe fundal sa se vada,sa nu fie in spatele temei.Sa fie transparenta daca intelegeti ce vreu sa zic. HELP va rog mult!
Titlu editat
Mutat in sectiunea corespunzatoare
Va rog frumos sa-mi spuneti cum sa fac imaginea de pe fundal sa se vada,sa nu fie in spatele temei.Sa fie transparenta daca intelegeti ce vreu sa zic. HELP va rog mult!
Titlu editat
Mutat in sectiunea corespunzatoare
Re: + Imaginea de fundal vizibila
Codul copiat identic cu ce este aici, in caseta goala.
Am pus si 2% si 90%.
Nu merge.
Nu este o problema, oricum nu folosesc transparenta in homepage, dar eram curios sa vad ce aspect ar avea.
Cred ca nu prea frumos, scrisul din forum cred ca se vede cu dificultate, la transparenta mai mare.
Multumesc de lamurire Lucy, eu pusesem tot css-ul si adaugam in fata codul.
Trebuie sa pun mina pe invatat.
Am multe de invatat in html si css.
Am pus si 2% si 90%.
Nu merge.
Nu este o problema, oricum nu folosesc transparenta in homepage, dar eram curios sa vad ce aspect ar avea.
Cred ca nu prea frumos, scrisul din forum cred ca se vede cu dificultate, la transparenta mai mare.
Multumesc de lamurire Lucy, eu pusesem tot css-ul si adaugam in fata codul.
Trebuie sa pun mina pe invatat.
Am multe de invatat in html si css.
Vizitato- Vizitator
Re: + Imaginea de fundal vizibila
Nu credAndutzuu a scris:La mine a mers dar nu vreau ca textul si celelalt sa fie transparente,ci sa nu se vada tema, doar imaginea de pe fundal, iar textul csi celelalte sa fie puse pe inagine.Se poate asa ceva?
Si eu mai am multe de invatat1960 a scris:Am multe de invatat in html si css.
Luky- Membru onorific
Varsta : 36
Localizare : Bucuresti
Data înscrierii : 27/12/2007
Mulțumiri : 25
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot pune o imagine vizibila in forum peste tot, ca fundal? [R]
» Cum scapt de spatiul dintre imaginea selectata pentru "imaginea de fundal a titlurilor" ?
» Nu pot sa imi schimb imaginea de fundal
» Nu se schimba imaginea de fundal
» Imaginea de fundal a tabelelor
» Cum scapt de spatiul dintre imaginea selectata pentru "imaginea de fundal a titlurilor" ?
» Nu pot sa imi schimb imaginea de fundal
» Nu se schimba imaginea de fundal
» Imaginea de fundal a tabelelor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum