activitate staff
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
activitate staff
Unde este activitatea la staff? Topicurile sunt neinchise,chiar daca sunt rezolvate.
Activitatea membriilor este scazuta,la staff la fel.Sper sa fie din nou activitate !
Activitatea membriilor este scazuta,la staff la fel.Sper sa fie din nou activitate !
Re: activitate staff
Salut
Activitatea pe această platformă, a devenit din ce în ce mai scăzută ...
Numai este ce a fost în trecut, când era staff, activitate, și toatel cele ...
Crăciunul se apropie, și sper ca până atunci, să se facă ceva cu platforma aceasta, că altfel e de rău ...
Activitatea pe această platformă, a devenit din ce în ce mai scăzută ...
Numai este ce a fost în trecut, când era staff, activitate, și toatel cele ...
Crăciunul se apropie, și sper ca până atunci, să se facă ceva cu platforma aceasta, că altfel e de rău ...
Salut!
În primul rând, vreau să îmi cer scuze pentru cele semnalate. Curând se va face o "curățenie" generală pe forum. Se va rezolva și cazul cu subiectele care trebuie închise.
Motivul pentru care nu există activitate este acela că forumurile nu mai sunt la fel de populare și de succes ca în trecut. Totodată, au apărut și alte platforme gratuite, mult mai complexe, cu mai multe caracteristici, iar utilizatorii preferă să adereze la ele.
Îmi doresc și eu sincer ca activitatea să revină la normal, ca în vremurile bune, dar nu ține numai de noi, echipa, ci și de utilizatori, datorită lor supraviețuiește platforma.
Numai bine!
În primul rând, vreau să îmi cer scuze pentru cele semnalate. Curând se va face o "curățenie" generală pe forum. Se va rezolva și cazul cu subiectele care trebuie închise.
Motivul pentru care nu există activitate este acela că forumurile nu mai sunt la fel de populare și de succes ca în trecut. Totodată, au apărut și alte platforme gratuite, mult mai complexe, cu mai multe caracteristici, iar utilizatorii preferă să adereze la ele.
Îmi doresc și eu sincer ca activitatea să revină la normal, ca în vremurile bune, dar nu ține numai de noi, echipa, ci și de utilizatori, datorită lor supraviețuiește platforma.
Numai bine!
După cum vezi eu am ieșit din grupul de moderatori. Dacă pe ei nu-i interesează pe mine nici atât. Al luat legătura cu Walt sa ia măsuri. Am rămas cu promisiunile. Am o părere de rău pentru munca depusă de cei care s-au implicat in dezvoltarea și menținerea platformei. Dar asta e. După cum observi eu am fost singurul care s-a implicat in ultimul timp, pe langa 2,3 utilizatori.
I-am zis și eu lui Walt, să schimbe lățimea forumului după cel englez, să fie și pe acesta românesc, răspunsu lui a fost așa: ”Da, o voi verifica când voi avea timp”
...Acum, nu știu dacă a schimbat-o sau nu...
Mă bucur că am fost co-admin cu teodor, și l-am ajutat cu ce-am putut, și vreau să-i mulțumesc mult că m-a ales pe mine ca fiind coleg al lui, și nu pe altcineva!
Mereu l-am ajutat pe teodor, cu ceea ce a avut nevoie!
Am ajuns Moderator, pentru munca care am făcut-o, și după am ajuns co-admin, în speranța să-l ajut pe teodor, și nu l-am lăsat baltă, până acum!
Nu știu ce se va întâmpla cu platforma asta, dar mă rog și sper să nu se închidă
A plecat o echipă, și s-a alăturat alții... și împreună, putem să refacem platforma asta cum a fost înainte, sau cel puțin să încercăm
Mă bucur că am fost co-admin cu teodor, și l-am ajutat cu ce-am putut, și vreau să-i mulțumesc mult că m-a ales pe mine ca fiind coleg al lui, și nu pe altcineva!
Am ajuns Moderator, pentru munca care am făcut-o, și după am ajuns co-admin, în speranța să-l ajut pe teodor, și nu l-am lăsat baltă, până acum!
Nu știu ce se va întâmpla cu platforma asta, dar mă rog și sper să nu se închidă
A plecat o echipă, și s-a alăturat alții... și împreună, putem să refacem platforma asta cum a fost înainte, sau cel puțin să încercăm
mihai a scris:I-am zis și eu lui Walt, să schimbe lățimea forumului după cel englez, să fie și pe acesta românesc, răspunsu lui a fost așa: ”Da, o voi verifica când voi avea timp”
Ai ajuns acolo deoarece m-am retras . ca daca eram eu nu depaseai gradul de Asistent .
Lucifer a scris:mihai a scris:I-am zis și eu lui Walt, să schimbe lățimea forumului după cel englez, să fie și pe acesta românesc, răspunsu lui a fost așa: ”Da, o voi verifica când voi avea timp”
Ai ajuns acolo deoarece m-am retras . ca daca eram eu nu depaseai gradul de Asistent .
Ai ajuns acolo deoare m-am retras eu
Lucifer a scris:Ai ajuns acolo deoare m-am retras eu
Corect... am ajuns, datorită ție că altfel moderator era maxim de rang
Chiar a scazut activitatea prin 2010 era nebunie aici
Probabil si partea financiara este un factor destul de important in ceea ce priveste activitatea in forumul de suport.
Tocmai de-asta baietii, au conceput si modulul de credite.
Tocmai de-asta baietii, au conceput si modulul de credite.
Eu m-am mutat demult pe forumul meu si de 2 saptamani am deschis si un domeniu phpbb
Subiecte similare
» Activitate
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Pauza activitate domeniu .com
» Puncte pentru activitate.
» Domeniu gratuit pentru activitate !
» Staff Mesage-Mesaje de la staff
» Pauza activitate domeniu .com
» Puncte pentru activitate.
» Domeniu gratuit pentru activitate !
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum: