Problema avatar
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema avatar
Ultima editare efectuata de catre speedy81 in Mier Sept 11, 2019 10:53 pm, editata de 1 ori
Re: Problema avatar
Nici eu nu observ probleme. Incercati sa intrati de pe un alt browser si vedeti daca problema persista, desi eu tot de pe google chrome am intrat.
Poza din spatele avatarului este incarcata pe tinypic.com, un serviciu care este in curs de inchidere. Momentan nu o vad nici eu pe forumul tau si nu apare nici in Dev tools. Imi imaginez ca forumgratuit elimina pozele tinypic pentru a preveni astfel de probleme.
Daca nu esti inregistrat si conectat nu se vede problema in cauza,dar cand ma conectez se vede aceea poza din spatele avatarului.
Multumesc anticipat celor ce au dat curs problemei expuse mai sus,dar inca nu s-a rezolvat.
Multumesc anticipat celor ce au dat curs problemei expuse mai sus,dar inca nu s-a rezolvat.
Intre timp am rezolvat,se pare ca din cauza site-ului tinypic,A trebuit sa sterg din css codurile bagate ce aveau link spre tinypic.
Multumesc tuturor de sfaturi!
Multumesc tuturor de sfaturi!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum