Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Aplicația Web Progresivă (PWA) disponibilă pe forumurile Forumgratuit

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Important Aplicația Web Progresivă (PWA) disponibilă pe forumurile Forumgratuit

Mesaj Scris de Mihai Joi Aug 01, 2019 5:23 am

Aplicația Web progresivă (PWA) pentru forumul tău

Dragi utilizatori,

Suntem încântați să anunțăm că forumurile Forumgratuit au acum o aplicație web mobilă și progresivă dedicată fiecărui forum sub forma unei aplicații Web progresive

Ce este o aplicație web progresivă (PWA)?

Aplicația Web Progresivă este o aplicație dedicată 100% forumului tău. Acesta combină cele mai bune funcții găsite pe browserele web moderne cu beneficiile și experiența optimă a utilizatorilor oferite de aplicațiile mobile.

PWA-urile au multe avantaje pentru forumul tău: instalarea este posibilă de pe un telefon mobil sau un computer fără a fi nevoie să parcurgi un magazin de aplicații, aplicația este dedicată exclusiv forumului tău, încărcare rapidă, pagini sigure, notificări push, pictogramă pe ecranul de pornire pentru a accesa forum, afișare pe ecran complet etc.

Cum activez Aplicația Web Progresivă (PWA) a forumului meu?

Toate forumurile Forumgratuit încorporează nativ tehnologia PWA. Deci nu trebuie să faci nimic pentru a profita de ea și a-l împărtăși comunității tale. Noroc

Fiecare utilizator este liber să accepte (sau să refuze) notificările push de pe forumul dvs. sau să își instaleze PWA-ul pe dispozitivele sale mobile, acceptând / refuzând invitația oferită de forum în acest scop.

Dacă acceptă, va avea o pictogramă pe ecranul de start al dispozitivului său mobil care îi va permite să acceseze direct forumul. De asemenea, va fi notificat despre noile sale funcții în funcție de preferințele de notificare pe care le-a definit în profilul său pentru ToolBar

Cum pot personaliza aplicația Web progresivă (PWA) a forumului meu?

Puteți personaliza PWA-ul forumului dvs. de pe panoul dvs. de administrare >> Module >> Aplicații mobile >> PWA: Aplicația dvs. dedicată forumului.

Puteți defini un nume, o descriere, o pictogramă, precum și culorile barei de instrumente și a fundalului paginii de pornire:

Aplicația Web Progresivă (PWA) disponibilă pe forumurile Forumgratuit 31-07-10

Fără să vă spun prea multe, vă las să descoperiți singuri toate noile posibilități pe care PWA le oferă forumului dvs.

Sperăm că această îmbunătățire vă va aduce o satisfacție deplină.

Notă :

  • Pentru o utilizare optimă a acestei noi tehnologii, este recomandabil să activați protocolul HTTPS pe forumurile dvs. Într-adevăr, mai multe caracteristici PWA necesită protocolul HTTPS.
  • PWA este o tehnologie recentă ale cărei caracteristici sunt gestionate direct de browsere. Dar nu toate browserele sunt la același nivel, (vezi aici pentru mai multe detalii). Pe Google Chrome, toate funcțiile sunt gestionate. În alte browsere, acesta este integrat. Prin urmare, nu este de așteptat ca același comportament să apară pe toate browserele web și mobile.
  • Notificările PWA ale forumului sunt direct legate de notificările sale ToolBar și activarea acestuia. Acestea pot fi controlate din gestionarea notificărilor ToolBar din profilul fiecărui utilizator.
  • Dacă ați acceptat să primiți notificări push web, dar doriți să vă dezabonați, procesul este foarte simplu (vă puteți chiar dezabona mai târziu). Pur și simplu faceți clic pe lacătul securizat din bara de adrese sau accesați setările browserului și anulați autorizarea.
Mihai

Mihai
Administrator
Administrator

Mesaje : 1556
Varsta : 26
Localizare : București, România
Data înscrierii : 25/09/2014
Mulțumiri : 101
Google Chrome phpBB3

http://fgsuport.forumgratuit.ro
Mihai a fost mulțumit de autorul acestui subiect.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum