Ajutor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Ajutor
Cum pot sa fac si eu asa
Ultima editare efectuata de catre mihai in Lun Dec 03, 2018 2:53 am, editata de 5 ori (Motiv : bold scos)
Re: Ajutor
Boldul şi culorile sunt rezervate pentru moderare. Va rog sa folositi fontul de origine al forumului.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Mulţumesc pentru înţelegere!
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Eu vreau sa arate la mine asa pe forum
gen Mesaje /Varsta/Data inscrierii
gen Mesaje /Varsta/Data inscrierii
Ultima editare efectuata de catre mihai in Vin Noi 09, 2018 4:57 pm, editata de 1 ori (Motiv : bold scos x2)
Salut,
Ce versiune folosiți?
Ce versiune folosiți?
Avand in vedere ca in ultimele 2 saptamani autorul nu a mai aratat interes pentru acesta problema, topicul va fi inchis si trimis in cos. Daca problema nu a fost rezolvata, va invitam sa deschideti un nou topic, in sectiunea corespunzatoare si avind un titlu explicit.
Forumul Forumurilor [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
*** Forumul de suport nu vă va solicita niciodată adresa de e-mail sau parola, așa că vă rugăm să nu le postați nicăieri! ***
Nu ofer suport prin PM!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum