Nu merge parola trimisă de forumgratuit
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu merge parola trimisă de forumgratuit
Salut!
Am un cont pe acest site, şi tot am încercat să schimb parola de la contul meu vechi, parola se schimbă dar nu merge. Trimit prin "Am uitat parola" numele cu mail-ul, primesc parola şi când pun parola nu merge.
Contul vechi https://help.forumgratuit.ro/u16984 vreau o soluție şi o explicație...
Am un cont pe acest site, şi tot am încercat să schimb parola de la contul meu vechi, parola se schimbă dar nu merge. Trimit prin "Am uitat parola" numele cu mail-ul, primesc parola şi când pun parola nu merge.
Contul vechi https://help.forumgratuit.ro/u16984 vreau o soluție şi o explicație...
Ionutsiatat- Membru nou
Varsta : 26
Data înscrierii : 27/10/2018
Mulțumiri : 1
Re: Nu merge parola trimisă de forumgratuit
Cred ca in mail-ul in care e parola ai si un link de confirmare, pe care trebuie sa intri inainte de a te conecta.
Ştiu!!!!!! Schimb parola şi îmi spune apoi că numele sau parola nu corespund. etc...
Ionutsiatat- Membru nou
Varsta : 26
Data înscrierii : 27/10/2018
Mulțumiri : 1
Ai reusit? Vad ca esti online acum pe acel cont.
Da! A trebuit să îmi schimbe numele de utilizator administrator-ul ... nu mergea prin mail.
Mulțumesc @Teodor
Rezolvat.
Mulțumesc @Teodor
Rezolvat.
Avind in vedere ca subiectul a fost marcat "rezolvat", acesta va fi inchis si trimis in arhiva.
Subiecte similare
» de ce nu merge pe normal dar merge pe previzualizeaza
» Parola
» Parola la PA !
» cum pun o parola
» Parola la cos de gunoi!
» Parola
» Parola la PA !
» cum pun o parola
» Parola la cos de gunoi!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum